lauantai 7. joulukuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää "veli-henkeli"



KUKKURUKUU

Tänään siitä on kulunut tasan vuosi. On Kaapon syntymäpäivä. Meillä sataa hiljalleen lunta ja taustalla soi Mariskan kukkurukuu. Etukäteen hiukan pelkäsin tätä päivää.. Ajattelin että josko luhistun. Vielä olen jaloillani. Sasu totesi eilen kun kerroin että tänään mennään taas haudalle viemään kynttilä, että onko tänään äiti se veli- "henkelin" syntymäpäivä. Onhan se.. Henkeli siis on enkeli..

Olen ollut täältä pois taas hetken. En yksinkertaisesti ole osannut kirjoittaa mitään. Pää on ollut melkoisen tyhjä, vaikka viimeaikoina Kaapo on ollut mielessä paljon. Huomaan ja havahdun yhtäkkiä miettiväni päivää kun kaikki loppui, ja päivää kun sitten kirjauduttiin sairaalaan synnyttämään. Vuosi on kauhean pitkä aika. Toisaalta se on ollut niin lyhyt, että en ole kerennyt ymmärtämään mitään.. En ehkä edes tajuamaan..

Tänään me käydään siis viemässä Kaapolle kynttilä ja joku pieni kukkanen mikä hiukan kestääisi kylmää.. ja kestäisi myösj ouluun asti.. Ja sitten jos juotais vaikka synttärilimpparit. Pojat oli sitä mieltä että karkkiakin voisi syödä, ainahan synttäreillä on.. Ja koska Kaapo ei syö, niin voidaanhan me syödä Kaapon puolesta, kuului Jessen viisaat sanat :) Jotenkin hellyyttävää.

Muuten meille kuuluu ihan hyvää.. Entero-rokko tosin jyllää,mutta ei se liiemmin ole menoa hidastanut. Eninten aikaa vie keskittyminen koulunpenkkiin ja tehtäviin.. Mutta sieltä on tullut mukavia uusia ystäviä, ja se on ollut enemmän kuin tervetullutta .. Huomaan jotenkin piristyväni ja herääväni vähitellen jonkinlaiseen eloon. Olen jopa saanut itseni ylös sohvalta.. ja kylään. Ihan mahtavaa.Eikai siinä muuta.. Tämä päivä ollaan enkeleittrn seurassa <3 Hyvää syntymäpäivää Kaapo,äitillä on iso iso iso ikävä .. <3

3 kommenttia:

  1. <3 Pilvenhattaroita Kaapon ensimmäiseen taivassyntymäpäivään ja äidille voimauttava halaus <3

    VastaaPoista
  2. Onnea Kaapolle sinne pilvien päälle. Olet ajatuksissa ♥

    VastaaPoista
  3. Taivaan poikaa muistaen <3

    Olis muuten kiva lukea enemmänkin kuulumisiasi.

    VastaaPoista