perjantai 16. elokuuta 2013

Monenlaisia tunnelmia..


Niin se kuulkaas on syksy ovella. Jos sitä ei huomaa muusta, niin ainakin siitä että ilmat on aikaslailla viilentyny, meillä saa siisj opa nukuttua. Tässä on viimepäivinä ollut melkoista tohinaa, alko nimittäin koulut, ja miljoonasti eli ainakin jokunen uusi aine, ja pojat on melkoisen tohkeissaan.

Elokuu on ylittäny jo puolenvälin ,ja siis, meidän matkaan on enään kolmetoista päivää. Kuvitella!!! Niin se on aika menny siis ihan silmissä. Lentoliput on tulostettu, matkavakuutus on hankittu, mutta matkalaukkua ei oo edelleenkään. Onneks kaupasta saa muovipusseja, mutta eiköhä se sellanen vielä meillekkin ennätä.


Koulu alko tohinalla, ja siinä samassa jalkapallot ja jääkiekot. Jösses.. taas se on täällä. Nimittäin aika, kun joka paikasta roikkuu munasuojia, panssareita, hikisiä sukkia, kypäriä ja säärisuojaa.. Sanoisin lähes, että painajaismaista, mutta jätän sanomatta, onhan se mukavaa kun pojilla on tekemistä.. Alko niitäkin vissiin jo lomat tökkiä kun joka päivä alko oleen pienimuotoista "ei oo tekemistä"- narinaa. Ronilla alko jo viides luokka, ja se on jo tuonut tullessaan fysiikkaa, kemiaa ja historiaa.. Niin aika etenee ja kulkee, itsellähän moiset alkoi vasta yläasteella. Olis tosin ehkä pitäny alkaa jo aikasemmin, kiinnostus ois voinu olla toinen.
Jessellä alko kolmas luokka, ja ENGLANTI.Vähän Jesse etukäteen jännitti, mutta tänään kun koulu loppu ja ovi aukes, kuulu heti eteisestä " ÄITI, HOW DO YOU DO " !! Ei voi kun hymyillä!
Niiin ja siis joo, Jessellä oli kuluneella viikolla myös nimpparit, ja niitä juhlistetaan tulevana sunnuntaina. Molemmat isovanhemmat on tulossa kahville, joten... Saa siivota taas enemmän kuin tarpeisiinsa. Samalla sitten tulee myös se matkalaukku tosiaan, jos vaikka vähän jo sitten pakkailis, vaikka ei yhtään edes tiedä mitä mukaan ottas. Paitti BIKINIT, voitteko kuvitella.Meinaan todellakin maata moisissa altaalla, a. jotta herättäisin hilpeyttä kanssalomailijoissa, ja b. jotta palan varmemmin laajemmalta alueelta. ( thihihiihih )


Ja jottei olis liian hiljasta ja rauhallista, on meillä nyt sitten kaks sankaria yhdellä kertaa.Aluks vähän jännitti,miten mahtaa sankareilta elo sujua yhteistuumin, mutta tossahan toi menee. Matot on rullalla, ja telkkari on kerran ollu lähes lattialla, mutta siis kavereina mennään.. Kessu on sen verran innokas leikkiin, että Topi ei aina oikeen jaksa mennä menossa mukana toisinsanoen sitä ei kiinnosta, ja jokusen kerran on herra ranskanbulldoggi joutunu ärähtään. Mutta mahtuuhan tota ääntä maailmaan :)

Aurinko paistaa ja ilta saapuu. Se on varmaa joka päivä, vaikkei mikään muu oliskaan. Kauheen nopeesti on aika menny. Jokusena yönä oon nähny Kaaposta unta, edellisyönä raahasin mukanani matkalaukussa. Mitenniin matkaressiä pukkaa? Oon jo ostanut jemmaan jokusen hautakynttilän, meinasin että sitten kun tuun reissusta,, niin voisin mennä viemään poikien kanssa, sitten on jo varmasti illat sen verta pimentyny.

Mutta että niin.. Hallittua kaaosta, sanoisin. Joka päivälle jotain, ja nyt vaan ootellaan tosiaan ensin sunnuntain vieraita, ja sen jälkeen sitten matkaa aurinkoon..

Mukavaa viikonloppua sulle

ps. Meillä ei pääse edes saunaan, se kun sattu palaan kun siivooja oli jättäny ämpärin kiukaan  päälle miten tulee edes mieleen jollekin?

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti