perjantai 2. elokuuta 2013

TulvaSellane setti.

Eilen sitten oli tosiaan torstai, ja lapset tuli kotiin. Oli kauheen kiva päivä, ja saatiin paljon aikaseks, mutta loppu olikin sitten tarua ihmeellisempää.

Aamusta heti oltiin aktiivisia ja suunnattiin pitkästä aikaa kunnolla isoon ruokakauppaan.Kaupassa oli,niinku toki aina hirveesti ihmisiä ja kun kärry oli täynnä, ja kauppalappu kotona, suunnattiin sitten kassalle ja mietittiin kuka mahtaa tuon kaiken kantaa kotiin. Siitä suunnattiin kuitenkin vielä toiseen markettiin hakeen koiralle iso säkki ruokaa, ja siis olikin siinämielessä oikein onnistunu reissu että säkistä sai alennusta melkein 10e ja mukaan lähti uus panta vanhan tilalle muutamalla eurolla, koska olivat poistossa. No... Meidän piti sitten mukamas vielä siivota ennenkun lapset illalla tulee, ja oli sitten vielä tiedossa turun reissua.Käytiin viemässä Nanalle rattaat,jotka löyty matkalle mukaan täältä meidän kirppikseltä.Kätevät ja menee pieneen tilaan lentokonetta sun muuta suhaamista ajatellen. Kaikki hyvin vielä tässä kohtaa.
Reissulta kun sitte palattiin ja alettiin siivoilla , tuli naapurista setämies kyseleen että vuotaako meillä joku kun heillä valuu kaappia pitkin vedet. Ja siitähän se riemu sitten repeskin. Meillähän sitten vuoti joku johto, mikä meillä ei näkynyt siinä kohtaa millään tavalla, mutta että alakertaan oli sitten jo kerinnyt. VOLA!! Siitä sitten purkaan puolta keittiöö että saatiin vedet kuivattuu ja huoltomieskin siinä kävi ja koska alakerrassa oltiin kotona ( onneks ) ja huolotmiehen vinkistä tulivat meillekkin ovea soittamaan niin säästyttiin ONNEKS isommalta katastrofilta. Mutta siinä se sitte meni ilta, kaikki pyyhkeet märkinä ja huusholli ylösalasin kun piti nopeesti saada lätäköt esille.Huhhhu. Samaanaikaan sitten toki tuli myös lapset tavaroineen ja puolet meni sitten ohi siitäkin,ja vanhin lähti isänsä matkassa samalla ovella yökylään ja on samalla reissulla vieläkin.. Tosin, kohta jo kotiinpäin suuntaamassa.HUHHA HHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI !!


Mutta, ELOKUUUUUUUUUUUUSSA mennään. matka lähestyy ja lähestyy... Ollaan hankittu jo yhtäsuntoista pientä tarpeellista matkalle mukaan. Ja koska nyt on kauheesti ollu otsikoissa ripulit ( jei ), ollaan varustauduttu hyvin maitohappobakteereilla sun muilla kaikilla sellasilla. Käsidesikin on jo hommattuna. Seuraavana tarvii miettiä että mitähän vaatteita sitä pakkaa sitten laukkuun mukaan. Kun ei viittis niitä kaikki kauhtuneimpia verkkarteita ottaa. Noooooh onhan tässä vielä aikaa. Eniten mietin mitä sitä pistää matkan ajaks päälleen, kun kestää kuitenkin 10 tuntia suuntaan ja toiseen että ollaan kohteess akun kotoa lhdetään.. Pitäs olla jotain mukavaa, mutta jotain missä kehtaa liikkua :D Kiitos nam!


Eilen jäi kaupasta käteen ihana tuoksunen uus huuhteluaine. Tuntuu että voisin pestä pyykkiä ihan vaan ton tuoksun saamiseks huusholliin.Mikä sinällään on ihan positiivinen juttu :D Tuli eilen kokeituu heti ensimmäiseen paniikkiin kun piti pestä huushollin kaikki pyyhkeet mitkä valu vettä kylppärin lattialla.Ja siis joo.. Alan ehkä taas siis ottaan itelleni lisää pyykkivuoroja :D Ei sekään sitten lopulta paljoo vaatinu

Ulkona on muuten vielä suht siedettävää, kun Poudan Pekka sano että tulis taas kauheet helteet.Jotenkin ei kyllä ehkä enään tarvis.Vaikka toisaaltahan se on ihan mukavaa,jos lapsilla on sitten mukavat kelit vielä viimesinä lomapäivinä.Koulukin kun tosiaan alkaa siis jo 13 päivä. Niin se vaan meni kesälomakin, ja pakko sanoo kyllä että koulun alkua ootellaan ihan innolla. Ei oo niin iso tekemisen puute olevinaan kaikilla kokoaikaa. Ja onhan se kesä edenny siihenkin pisteeseen että jääkiekkokausikin jatkuu taas jo ens maanantaina. Ens maanantaina on muuten allekrjoittaneella näöntarkastus ja silmänpohjankuvaus. Pakko mennä kun on jo aikaa edellisestä kerrasta, ja sattu tuleen eteen tarjous mistä saa sitten rillit samaan hintaan, ei pöllömpää, saapahan ainakin taas vararillit jollei mitään muuta.


No mutta siis niin. Tarvis oikeen sukeltaa tonne omaan vaatekaappiin ja kattoa että mitä tarvis matkalaukkuun vielä hankkia. Loppuaika hengaillaankin sitten lasten kanssa.. Jotka muuten tälläerää onkin putkeen sen kolme viikkoa, jotta osuu sitten iskän viikko meidän matkan ajaks.

Mutta ei sen "kummempia" ...
Kettu kuittaa, ja toivoo ettei mikään hajoo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti