sunnuntai 25. elokuuta 2013

Aamukampa ..


SUNNUNTAI,Ja aamukammassa kuulkaas piikit vähenee. Se on neljä päivää ja lomalle lompsis. Pakko sanoo, että tarpeeseen tulee. Pari viimeistä päivää on ollu melkosta rämpimistä, mistä ei sen enempää.. Mutta tauko, ja kilometrit tekee kyllä tehtävnsä juurikin oikeassa kohdassa.

Poikien kanssa ollaan melskattu, ja laskin juuri että kohta o naperot ollu meillä putkeen kokonaisen kuukauden,eikä tunnu missään!! Kauheen nopeesti on aika kulunu.. Ja tää järjestelyhän on siis olemassa matkan takia, ja sitten taas palataan normaaliin kuvioon.Huomenna poikien kanssa viellä suhaillaan täällä ja mennään jalkapallpeliin, ja tiistaina on sitten vetovastuu iskän porukoilla. Ja pojathan sitten palaa takas taas heti kun loma loppuu, joten ei tässä kauheen pitkään erossa olla.

Perjantaina meidän jääkiekkoilija allekirjoitti aidon ja ihka ensimmäisen pelaajasopimuksensa, oli sen verran hieno juttu että piti oikeen kuva tällätä ruutuun.


Tässä on kerenny montaa asiaa. Siivoiltu o luonnollisestikki joka lähtöön.. Ja puhelinki on nyt vaihtunu ainakin väliaikasesti i phoneen. Vaikka aina oon vannonu että sitä en tasan ota, mutta niin se vaan tossa on ja siis se on huippu. Tosin alussa tökki melkosesti vastaan eikä kai se vieläkään oikeen on siinähantissa kun pitäs, mutta en tiiä että raaskinko siitä ollenkaan luopuu. On siinä kaikkee hienoo, ja helpottaa montaa asiaa, joskin ,akku kuluu nopeeta ja muutenki onnistuu pienellä sohlaan koko luurin iha sekasin, mutta se on jotenkin enemmän sääntö kun poikkeus noissa älyluureissa... Mutta näillä mennään.

Viikonloppuna on myäs ollu kauheesti puuhaa, ja siis meille muutti sammakoita. Matkaseurani naapuri luopu moisista, ja siis meillehän ne sitten lasten iloks asettu. Ja hyvin asettukin. Kovin on pienistä ollu jo iloo kaikille, tosin.. kaloja vähän vaatis seurakseen mukamas...Äsken meillä kävi ovi, Jesse lähti pelaan harjotuspeliä jäähallille, uudessa seuran puvussa. Kovin oli naama messingillä..


Mutta tosiaan, sunnuntaita viedään ja torstaina ollaankin sitten jo kaukana. Laukku oottaa vielä tyhjänä, pitäs vissiin pakata,tai ees suunnitella pakkaamista.Koko matkaa ei oo viel oikeen sisäistäny ni ei o aatellu edes että alkaa aika pikkuhiljaa loppuun, enkä ees tiedä mitä vaatteita mulla ylipäätään on. Tosin eihän sinne paljoa tarvii, mutta jos ny edes jotkut että saa vaihtaa. Alkuviikko menee tarhaan tutustuessa, tarhapalavereissa ja koulun ensimmäisessä vanhepainillassa, ja sitten tuleekin jo matkaseura meille valmiiks torstai aamua varten! MAHTAVAA !!! Nana ei oo meillä koskaan vielä käynytkään täällä, joten iha mukavaa.. Saa nähä miten koira antaa pikkumiehen olla rauhassa, pikkumies kun on tottunut vähän pienempään versioon.. Mutta eiköhän toi hyvin mee. Liput ja laput ja passit on jo pakattuna, että ainakin päästään johonkin suuntaan, joko vaatteilla,tai ilman !1 HIP HIP HURRAA!!

Kaapon haudalla mennään käymään viellä enennkun pojat menee iskäileen, on illat jo niin säkkipimeitä että kynttilä näkyy jo siellä hyvin. Ajatella.. 9 kuukautta tulee kohta täyteen. Sama aika minkä Kaapo tavallaan elikin. Valtava ajstus käsitettävks edes..

Mutta että niin... Matkakuumetta mittaillessa?

Kettu kuittaa.3 kommenttia: