maanantai 3. kesäkuuta 2013

Helle.com


Se o kuulkaas silläviissii, että mä alan nytten liputtaan syksyn ja sateiden puolesta :) kesä on nähty.. Muahhahaha! hIKI valuu ku sialla jouluna ja siis henki varmaan lähtee seuraavaks. HELLE SAIS JO SIIS LOPPUA MUN ILMATILASTA, kiitos. Ainakun siis jostain pitää valittaa. Lämmin on kiva, mut siin kohtaa ku ei saa enään nukuttua, niin alan kyllä kaipaileen rankkasadetta ja viimaa. Koirakin läähättää, ja telkkari kerto justiin että suomi on euroopan lämmin maa. Maailma on menny kyllä siis ihan totaalisen sekasin säitten puolesta.
Mutta, lapset kävi tänään kirjastoreissullaan tässä juomassa ja ovat kovin ruskettuneet ja uimassakin on kuulemma jo päässy käymään ( todistukset muuten oli kummallakin täynnä hyvää ja kiitettävää )! Jesse, jakavaivainen sitten olikin jo kaatunut kyseisellä reissulla pyörällä ja sormi auki.. Onneks ei ilmeisesti kuitenkaan sen vakavampaa. Mutta enpä voinu olla taas ajattelematta, että aina jotain.. Jatkoa siis odotellessa senkin suhteen. Mutta että positiivista tässä päivässä oli se,että lasten isä sai töitä !!!!! ONNEA ONNEA !! Muutamia vuosia työttömyyttä sai vihdoin onnellisen lopun. Saas nähdä miten saadaan lapsoset järjesteltyy, mutta joku on joskus viisaasti sanonut että kaikella on tapana aina järjestyä :)


Mutta niin, rallallei siis.. Niin, ja tänään sitten meiltä lähti syöttötuoli omaan kotiin. Haikeeta? No oikeastaan ei. Ystäväni sanoi, että nyt sitten varmaan oot raskaana.. Niinhän se siis yleensä menee, mutta silläkin uhalla tuoli lähti uusiin maisemiin.Saahan noita sitten. Syöttötuolista tulee mieleen Kaapo. Naapurit kävi tänään pikaisesti kahvilla, olivat poikenneet retkillään tuonne kirkkaudenkappeliin viemään Kaapolle terveisiä.. Eivät ole siellä vielä käyneet. Tarvis taas mennä itsekkin.Siellä on kovin kaunista tälläinkesällä..Kuuma tosin kun on kokonaan lasista, ja aika-ajoin muratit, joita siis koko kappeli on täynnä, kastellaan niin kosteus on suoraan viidakosta.. Mutta ei se mitään.Äitin pikku Kaapo siellä keppostelee ja kujeilee <3 Ikävä ois kyllä hurja taas.Edelleen.. Ja aina vaan.


Meille muutti, sattuneesta syystä, TUULETIN!!! Voin sanoo kyllä että tuli todellakin tarpeeseen. Eihän se ny koko huushollia viilennä ja siis mielikuvitusta saa käyttää että yleensäkki kokee virkistyvänsä ilman ettei naama oo kiinni ropelleissa. Mutta että siis tästä en luovu ihan heti. Yötkin on menny iha keturalleen kun sitä heräilee pitki yötä siihen ku lakana on liimautuneena ihoon ja suunnilleen takaraivoon asti. HYI YÖKS !!!!

Mutta näillä mennään taas. Tänään pitäs vielä ruokaa kokkailla.Jeah, ehkä sitten yöllä kun aurinko laskee, ja edes jotenkuten pystyy kuvitella laittavansa uunia päälle. JÄRKKYY TÄLLÄNEN! Mutta, ainakin se on sitten jo maanatai, mikä tietää muuten sitä että lapsoset tulee kotiin taas perjantaina. Saadaan kuunnella sitä " ei o mitään tekemistä" - manausta päivästä toiseen !! Lomahan siis on huippu juttu, lapsilla vaan tarvis olla kokoajan jotain puuhaa,ettei kaikki kiipeilis seinillä.Mutta, en valita, kuhan totesin :)

Mutta niin.. Menkatkin pitäs tulla huomenna, mikäli kierto ois sen normaalin 28 päivää.Mitä se siis todennäkösesti kyllä ei ole.Mutta odotellaan, odotellaan....

Hellekettu kuittaa! Muistakaahan juoda ettette läkähdy !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti