perjantai 19. heinäkuuta 2013

43 päivää


Päivä 43. Eilen siis ja täti kurvas kylään. Nyt täytyy sanoa, että johan helpotti. Ainainen, jokapäiväinen testiin pissiminen ja tiesmissä valossa kääntyely ja katselu jätti melki jo silmät kieroon. Kerkesin tilaan netistä jo kasan uusia testejä, mutta jääpähän vastaisuudelle odottelemaan. Kierto siis alkaa heitteleen taas melkosta häränpyllyä.. Jos laskee keskiarvoo, niin seuraava ois 37 päivää, ja täti kerkeis kurvaan pois just ennen turkin matkaa. No, nähtäväks jää... Ja tällä tuurillahan sen jo tietää. Mutta annan mahdollisuuden kuitenkin myös positiivisemmalle ajatukselle.

Ulkona sataa, ihanaa. Lähes syksyinen keli.. Piti tupakallakin käydä iha takki päällä. Parhautta. 

Tänään on sitten taas perjantai, ja tarvii todeta että kaks viikkoo kulu taas melkosen nopeeta. Kerettiin käymään ideparkissakin, mummuilemassa,ja Nanailemassa. Paljon on muute keretty, mattopyykillekkin jopa, ja se vasta on jotain se. Pojilla alkaa tänään siis iskäviikot ja me jäädään seuraileen pölyn ja koiran karvojen laskeutumista. Siivota siis pitäs urakalla, jotta voi huomenna todeta,että siitä ei ainakaan pölyn kannalta ollut mitään sen suurempaa hyötyä.Hiuksetkin sitten tosiaan on lyhyet. Ja pakko kyllä sanoo, että tykkään kovinkin. On ne joskus ennenkin ollut,samasta syystä, että saan oman värini takaisin,ja siinä se nyt sitta on. Ei niin minkäänvärinen, mutta ainakin tervettä hiusta ja kaukana mustasta. Kauheen nopeesti toi kasvaa.. Kuvaan toki tallentu sitten rillienkin rajat.. Millaset mahtavat olla turkin reissun jälkeen? Jäänee nähtäväks. Mutta pakko vielä hehkuttaa helpoutta. Kun usein pesee, föönaa, levittää sitäsuntätä- tököttii, ja suoristelee ja taas suihkuttaa pullollisen lakkaa, nyt ei tarvii kun nousta sängystä ja olla. Sama pätee tietty pesemiseen, ja täähän kuivuukin ihan itellään jo muutamassa minuutissa. TYKKKKKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN !!!!

Mutta tänään siis alkaa taas hiljaiselo. Sarjojen tuijotusta ja petivaatteiden vaihtoo luvassa.Niitäkin saa ny peseskellä monessa osassa, kun se kuivurikin on edelleen maailmalla.Saa nähä jääkö sille tielleen, toivoa sopii että ei. Pitänee soitella perään jos ei ala kuuluun..

Viikonloppuna ois sitte tarkotus mennä sinne hautausmaallekki, kattoon mikä on lyhdyn tilanne, onko vielä tallessa. Kohtahan saakin jo alkaa iltasinki viemää kynttilää kun illat alkaa pimeneen, parhautta.. pimenevät illat. Hautausmaassa ny ei oo mitään parhautta, ettei kukaan nyt vaan käsitä väärin.
Mutta niin.. Menkat on täällä, ja kaikki on siis suhtkoht normaalilla telalla.

Mukavaa Viikonloppua !  

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti