keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Taivaalle..


Keskellä viikkoo olla mennään.
Paljon on taas aikaa menny eteenpäin,ja tuntuu että muutenkin menny aika nopiaan. JOhtunee ehken siitä että on ollu melkolailla menoa ja tekemistä.

Edellinen viikko meni menojaan, ja viikonloppuna olinkin koiran kanssa taas mökkileskenä kotona. Sain siivottua pitkästä aikakaa kunnolla, vaikka no... taas sais kyllä melkeen alotella uudestaan ettei kerkee eväät ihan niin räikeesti leviin. Mutta siis periaatteessa meillä näkyy huusholli romuin alta. Maanantaina sitten suunnistin poliisiasemalle uutta passia hakeen, ja kerroin siellä sitten itsestäni ummet ja lammet,jotta tiesivät että olen minä. Vieläkin mumisen itekseni sitä, miks ajokortti ei kelpaa poliisilaitoksella.. kun on heidän myöntämänsä. No mutta ei siinä mitään, jäin siis odottelemaan tekstiviestiä, koska saan moisen matkustus asiakirjan noutaa ärrältä...
Samalla sitten tuli poikettua Ärrällä, no, passi sentäs ei vartissa tullut, mutta kilottain tahranpoistoainetta. Pääsin Buzzadorin vanish-kamppanjaan.JEEE!!! Joten, täällä nyt sitten peseskellään erilaisilla aineilla ja kattellaan lähteekö tahrat vaiko ei..


Ja tiistaina sitte, niin no.. eilen ajelinkin sitten tampereelle Nanalle. Tarkoituksena oli hakea meille matto, edellisen, nyt jos siis myydyn tilalle, ja hoidella raha-asioita. Mukava päivä oili ja menin kovinkin nopeesti.. Ja mattokin tuli kotiin,vaikka olin varma että unohdan sen, ja huomaan kotona, että jaa niin.. jotain jäi. Tampereen reissulla meillä oli tavotteena saada vietyä rahaa pankkiin, katsokaas.. Me ollaan nyt sitten varattu se matka etelään.. ( HYPPII, KILJUU , POMPPII ... )

Loppuviikosta satuin katselemaan matkoja, ja sieltä se sitten pomppas se meidän matka. Ja kun nyt on vajaa viikko kulunut, ollaanki koko matka jo maksettukkin, ja hoideltu matkatoimistoon erinäisiä asioita jo kymmeneen kertaan. Tässä kohtaa voin antaa Finnmatkoille pisteen asiakaspalvelusta puhelimessa, sekä myös miinukset. Toisella linjalla kaikki hoituu niinkun pitäänkin, ja toisella ei sitten millää.Nettisivuissakin on parantelun varaa,mutta siis en valita. Aurinkoon siis mennään, ja toivottavasti tullaan takaskin ..


Matka on Alanyaan , mitä salaa jo etukäteen toivottiinkin. Itselleni paikka onkin tuttu, mutta matkaseuralle uusi kohde. Ai että !!!! Kaapolla oli selkeesti pienet sormet pelissä, kun kaikki sitten kuitenkin hoitu ja järjesty pikasesti parhain päin, ja päästään hetkeks arjesta hyppään sivuraiteelle. Jospa sitä  sitten taas vähän paremmin jaksais mörskiä eteenpäin syksyn tullen.. Kohteessa ollaan siis elokuun lopussa! Kiitos nam!

Mutta niin.. Eilen sitten kun pääsin kotiin, ja oltiin laina-auto luovutettu takaisin appiukolle, lähdettiinkin siitä peseen tota mattoa mikä saatiin.


Ilta oli jo lähes puoli kymmenen kun päästiin maton pesupaikalle, kun tajuttiin ettei oo mäntysuopaa ja juuriharjakin oli kateissa. Saatiin siis olla melkosen rauhassa iltahämärissä ja harjailla meneen.. KAUHEEN RASKAS on tollanen iso matto käsitellä. Pisteet siis lapsuuden tynnyri-pesupaikoille kun sai oikeen itte seisoskella järvessä ja pestä.. Mutta, näillä mennään ja tuli matosta puhdastakin, ja vesisade sitten auttoi huuhtelussa , tihkuun alko heti kun saatiin matto nostettua valumaan. Mutta mäntysuovan tuoksu on sitten ihana! Heti tuoksu puhtaalle vaikka matto märkä vielä olikin. Ajateltiin mennä heti illalla peseen, että saa yön valua, ja elellään toivossa jos vaikka tänään, tai viimestään huomenna olis kuiva, että saa lattiaan siksees kun lapset taas perjantaina tulee :) Ainakin pitänee mennä hakeen matto loppukuivatukseen tänään illalla, kotiin..

Mutta niin.. 

Keskiviikkoisiin tunnelmiin. Jään odottelemaan josko kuivausrumpu-korjaaja ilmottautuis, mutta siitä aiheesta sitten seuraavalla kerralla :)

Mäntysuovan tuoksuinne  kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti