perjantai 3. toukokuuta 2013

Kevät kuittaa..


Perjantaita viedään taas. Kyllä on aika menny hurjan nopeeta, näin jälkeenpäin ajateltuna. Me ollaan mamman ( koiran ) kanssa oltu kotosalla eilisestä asti kahestaan, kun mies on mökillä hommissa. Ollu sillain mukavaa vaihtelua, että ollaan ulkoiltu mettässä. Samassa oon huomannu olevani ilmeisesti siitepölylle allerginen.Ollaan oltu mettässä riekkumassa ja kas, nenä vuotaa ja silmät kirvelee vähän väliä.. Onse vaan hienoo, aina jotain uutta ja ihmeellistä. Pitänee siis varastoida jotain heinixin tynkää kaappeihin. Mies tuossa aamulla ilmoitti että olivat mökillä tappaneet käärmeen, jottei kovin ainakaan tulis poikasia... Kyllä, siellä on käärmeitä kun on paljon kallioo ja meren rantaa. Järin hirveesti muuten ei houkuttele..

Ulkona on ihanan aurinkoista ja huomaa että on lämmin. Se mun kauan odottama kevät on siis vihdoin tullu ja kohtahan sitä ollaankin sitten jo kesässä.Niin se aika vaan kuluu.Huomenna ollaan Nanan kanssa sitten lähdössä tälle jo aikasemminkin mainitsemalleni retkelle. Ihan siis jo kutkuttaa. Isäntä tulee kotiin, niin mä lähden, niin se ny si vaan menee :) Lähden aamusta ajeleen täältä Valkeakoskelle, ja sieltä sitten suunnataan kohti kohdetta. Onneks on luvattu hyvää ilmaa, ettei ainakaan tarvii vesisateessa suunnistella. Vaikka parempi ettei nuolase ennenkuin tipahtaa.. Mutta kivaa ohjelmaa siis tiedossa huomiselle. Nanankin näkemisestä on jo pitkä tovi, vaikka täällä netissä höpötelläänkin kaiket päivät :) Jeeeee siis huomiselle!!

Tänään olis tarkoitus vähän siivoilla, eilen se oli jo suunnitelmissa mutta lipesin sitten, ja sotkin lisää... Ajattelin että on mukavampaa lähtee reissuun kun on siistii kun tulee kotiin. Huomenna pitää myös onnitella isää, on nääs synttärit ja 69 vuotta tulee mittariin ! Äiti seuraa sitten loppukuusta perässä. Kesät on meillä aina synttäreitten aikaa. .Ajatella että vanhimmat pojatkin täyttää enskuussa jo 11 ja 9 .. Jösses miten se aika oikeesti menee nopeeta.

Joo o.. Niin, ja kulunut viikko on ollut taas päivittelyy virastojen osalta. Kyllä taas voi sanoo että hermo on lyhentyny monella metrillä.Tuntuu ettei mikään toimi tuolla virallisissa paikoissa ihan sillain miten pitäis. No.. Eihän se auta itku markkinoilla, mutta jos vähän auttas kun sitä purnaa joka suuntaan, kaikkialla missä vaan pystyy :) 
Ois muuten ihana saada kotiin jotain uutta.. JOtain raikasta ja piristävää. Sitä mä en vielä tiedä että mitä se vois olla. Mutta sen päätin että Kaapon lyhtyyn viedään joku kaunis orvokki. Kiitos vaan Päivi ihanasta ideasta.Miten en tullut ite edes ajatelleeks =) Ja kun lyhty siis tosiaan on pihalla niin orvokki varmaan viihtyy siellä oikeinkin hyvin. On suojassa tuulelta ja tuiskulta, mutta kuitenkin saa hengiteltyy kun lyhty ei oo tiivis.PLUS että tulee käytyä useemmin kun käy tirauttamassa kukkaselle hiukan vettä.


HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ VIIIIIIIIIIKONLOPPUA !!!!

Kettu kuittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti