keskiviikko 8. toukokuuta 2013

" Täti " tuli käymään..Keskiviikkoo elellään hikisissä tunnelmissa. Vois melki jo sanoo että kesä on täällä..Asteita piisaa, ja tekis mieli kaippaa jo itelle kuoppa maahan että vois olla viileessä. Tosin huomenna sitten kuulemma sataa kaatamalla. Tietenkin.. Sillä huomenna on ensimmäinen jalkapallopeli ja ollaan sitten siellä mokkapaloinemme buffetissa kuran keskellä, kaatosateessa... Nooh, eihän sitä sokerista olla.. Kai?
Linnut laulaa ja huutaa jo aamusta alkaen, ihan kiva.. vaikka hermoon käyvää. Koirakin menee kuin sähköjänis edestakasin..Kovin tekis mieli vissiin lintujahtiin..

Mun ja Nanan koiranhaku reissu meni muuten paremmin kuin hyvin. Vitsit että ei oo kuule hetkeen menny päivä niin nopeesti, ja ainoa mistä huomas illalla että oli tullu tehtyy melkoisen pitkä reissu, oli jalat. Kaasujalka huusi hoosiannaa kotona lähes kokoillan, mutta voi vitsit että oli kyllä erimukavaa! Koira on vallan ihana ja valloittava, joskin paikka mistä se haettiin, oli melkoisen eriskummallinen. Niin.. Ja tulipahan tavattua ensimmäisen  kerran ihminen, joka on opettanut koiransa hyppään pöydälle. Yleensähän se on juurikin päinvastoin. Mutta Nemon ja Nanan elo on lähteny hyvin käyntii, ja musta tuntuu että koira todellakin pääsi paaaaaaaaaaaljon parempaan paikkaan kuin mistä lähti..

Kuten kuvasta näkyy, Nemo on varsin hurmaava herra. Ja sai muuten kesätakin päälle heti kun pääsi uuteen kotiin.. Sakset kehiin ja kauhee kasa karvaa roskiin. Silminnähden todistettiin että rekku nautti lyhyestä turkista ja viileimmistä olotiloista.. 

Meinattiin että tehdään tässä kesällä vielä reissu tuuriin Tuurissahan on aina pakko käydä.. Plus että oli kyllä oikeesti piristävää retkeillä pitkästä aikaa.
Tosin retkeily ei sitten jäänyt siksees, vaan heti jo sitten päivän päästä ajeltiin taas pirkanmaalle, isällä kun oli lauantaina tosiaan synttärit. Oli kiva käydä, ja äiskä oli tehny taas niin hyvää täytekakkuu.. Vähän jänniteltiin miten koira viihtyy kotona niin kauan yksin, mutta hyvinhän sekin sitten sujui. Tosin reissua seurannut yö meni villeissä merkeissä, olihan se toki sitten nukkunut koko päivän kun yksin oli kotona.

Lapsista on kulunut sen verran, että kaksi vanhempaa on tosiaan vuoroillaan ollut vatsataudissa. Tässä nyt jännitänkin että mahtaako nuorin sitten saada sen kun tulevat perjantain tänne.. AJatelkaas, niin se kaksi viikkoa sitten taas kului. Siis mihin ihmeeseen tää aika oikeesti juoksee?
Kaaponkin syntymästä tuli eilen jo 5 kuukautta. Jestas.. kohta siitäkin on jo puolivuotta, ja voisin kuvitella että sekin tapahtui vasta eilen. Kaapo on viimeaikoina ollut paljon mielessä, ja pääsi Kaapo sukupuuhunkin.. Äitini puolen sukulainen on tehnyt jo kauan sukuselvitystä, ja siellä se oli Kaapokin.. Melko pysäyttävää jotenkin. Taas heräsin siihen tosiasiaan että olen todellakin neljän pojan äiti.

Niin.. ja Täti moonika. Menkat alkoi.. Täsmällisesti eilen, kun oli päivä, jolloin niiden pillereiden aikana olisi kuulunut tulla. Ja sieltä ne nyt sitten tuli, kuin minutilleen, kun pillereitä ei enään ole. Olen jotenkin kovin helpottunut.. Ainakin systeemi toimii jotenkuten siis.. Jatkostahan ei ole mitään takeita, mutta ainakaan kroppa ei vielä Pettänyt, ja ottanut lopputiliä.. Jatkohan seuraa sitten elämällä ja seuraamalla..

Kohta pitäs vielä siivota.. jätin sen suosiolla iltaan, kun aurinko vähän hellittää otettaan. Meidän huusholli on kuin sauna, kun aurinko helottaa ikkunoista sisään kokopäivän. Ala siinä sitten imuroimaan.. Huomisia sateita odotellessa, siinä mielessä että on sitten mukavampaa leivoskella huomiseen buffettiin :)

Kesäisiin tunnelmiin, kettu kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti