keskiviikko 1. toukokuuta 2013

HV !HYVÄÄÄ VAPPUA !!!

Niin se sitten on vappu. Kauhee tuuli ulkona, ja jossain kuulemma sataa lunta. Mut onks vappu hei joskus ollu jotenkin erityisen lämmin? :)

Me oltiin illalla Terhillä ja oli oikein mukavaa. Terhi oli saanu ihanan idean grillauksesta, pihansiivoomisesta ja ruoan laittamisesta. Tehtiin Terhin ohjeisen mukaan sitten perunasalaattia ja guacamolee, ja oli törkeen hyvää grillatun makkaran ja pihvin kanssa. Niin, ja avattiinhan me sitte punaviinikin. Tälläkertaa ei onneks menny överiks sen kanssa ... Mutta olis toki voinu mennä. Vettä ei satanu ja mein isäntä sitten sai haravoitua Terhin pihan, joten talkoohenkikin tuli siis ainakin siltä osin pystytettyy. Mukavaa kun oli tekemistä. Itekkin ihan vallan panostin , ja yritn laittaa ja kesyttää tätä tukkaa jotenkin.. Sillain outoo kun on tottunu kotona raahustaan verkkareissa ja tukka paskasena ..

Tänään sitten vietellää vappupäivää kotosalla ja lenkkeillessä. Esikko pisti amausta viestiä että on oksennustaudissa ja kovassa ripulissa.. :/  Jatkoa siis odotellessa. Ilmoittelinkin poikien isälle sitten siinä ensitöikseni että ollaan vapaaehtoisia pitään sairastupaa jos tarve vaatii..
Illalla sitten olis vuorossa isännän toiset nappulaliigan valmennukset. Toivotaan ettei ny ainakaan vesisadetta tulis, kovin on siinä tapauksessa kurasta hommaa toi jalkapallon peluukin.

Huomenna sitten jäädään koiruuden kanssa kahdestaan pitään seiniä pystyssä kun isäntä lähtee taas mökille hommiin.. Mökin naapuriin aletaan valaan talon perustuksia, joten tälläkertaa on sitten luvassa sellaisia hommia. Juuri tuossa eilen mietittiin että voitas ihan kesällä mennä sitten koko perheen kesken vietteleen mökille viikonloppua, jos vaikka sais suunniteltua niin, että sillä kertaa ei olis mitään hommia tehtävänä. Noh.. ainahan toivoa toki voi. Lauantaina sitten olis luvassa mulla retkipäivä... Nanan kanssa ois tarkoitus lähtee tampereen kautta nurmijärvelle ja takasin, ans kattoo miten ämmien käy =) Oottelen kyllä oikeen ilosilla mielin, automatkailu on aina mukavaa.. Ja varsinkin kun kummallakaan ei nyt sitten juurikaan oo suunnasta haisua, mutta niillä mennään mitä on annettu ! 

Aattelin huomenna käydä hautausmaalla, jos pistäis sielläkin kynttilää vähän kesäkuntoon.. Tai ei niinkään kynttilää, vaan sitä lyhtyä. Oiskohan jotain, mitä kesäks vois ajatella sinne lyhtyyn laittavansa? Jos ei sitten kynttilöitä-.. Mietin että oisko hassua viedä sinne vaikka enkeli, tai jotain muuta pientä.. No, tarvinee mietiskellä Kaapolle sinne jotain mukavaa. Kaapolle tarvis ostaa uus kehyskin.. Tuo enkeli versio kun kerran putos lattialle ja murtui yhdestä kohtaa. Tai, ensin vois tietenkin koittaa liimata. Tänään tulin ajatelleeks että Kaapo olis kohta 5 kk.. Ajatella.. Puolivuotta alkaa lähestyyn. Ei sitä oikeen osaa ajatella edes. No.. Kaapo viettelee taivaassa vappua, monen kaverin seurassa.. 


Ei tässä taas tälläerää vissiin muuta.. 
OIKEIN IHANAA VAPPUA!! syökää tusinoittain munkkeja :)

Kettu kuittaa.

2 kommenttia:

 1. no onpas sitä oksennutautia nyt taas liikkeellä. Toivottavasti teillä menee nopeesti se ohi!
  Lyhtyyn voi laittaa mun mielestä minkä kauniin esineen tahansa ja joku pieni kasvikin on tosi nätti lyhdyn sisällä,vaikka pieni orvokki tai muratti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muratti sopis, kun siellä kappelissa on siis koko lattia täynnä murattia, missä Kaapon tuhkat on... Ja siis.. orvokkiki ois kiva, mite en tullu ees miettineeks :) Ihanaa !!!

   Poista