sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Turnajaiset..


Se on meidän sunnuntai sitten pyhitetty jalkapallolle. Täällä on tänään rannikkoseurun jalkapalloturnaus, jossa siis meiltä Pelaa Roni.Jessenkin joukkue pelaa, mutta koska liikuntekielto jatkaa voimassa oloaan, niin Jesse on vain katsojan asemassa. Isäntä on valmentamassa omaa joukkuettaan ja lasten isä häärii ryhmän johtajan elementissään. Me oltiinki jo aamuvarhaisella kentällä, ja viihdyttiinkin muutama tunti. LÄhdin sitten Jessen ja minisen miehen kanssa tähän kotiin, kun alko tuuleen ja nälkä tuleen.. Palaillaan sitten jossain vaiheessa viellä kentälle.

Muuten onkin ollut tasasta, ja hyvin hiljasta, kun pojat siis viettelee iskä viikkoja, jos ei nyt lasketa sitä että hengaillaan nyt ätilässä tuon turnauksen ajan.. Kovin pitkä aika tuo 8 tuntia istuksia kentän laidalla kun ei itse pelaa. Jessen kanssa kävin perjantai aamuna lääkärissä, kun jalka ei ota toipuakseen, ja lääkäri jatkoi urheilukieltoa, joka on ollut voimassa jo sen kaksi viikkoa. Ensviikolla sitten odotellaan ultraääniaikaa,Jesselle siis. Jos nyt suljetaan pois väärin käsitykset. :) Mutta urheiluvamma siis kyseessä.. Ei kai auta kuin odotella että tokenee. Ulkona tuulee, vaikka paikoin on melko lämminkin. Vesisadetta ovat povanneet iltapäiväksi, saa nähdä tuleeko sellainen. Viimeaikoina ei oikeen oo ollu Poudan Pekkaan luottaminen.

Uus viikko alkaa huomenna ja meillä ei oo yllätys yllätys mitään suunnitelmia. Huoh.. kyllä sitä vaan tarvis jonkinasteinen elämä itselleen kehitellä..Eihän tästä muuten mitään tuu. Sitä erakoituu tänne seinien sisälle ja vois vaan nukkuu. Niin ja syödä.. Huomaa heti että kun ei ole mitään tekemistä, on olevinaan kova nälkä, taukoamatta ja ihan kokoajan, jatkuvalla syötöllä. Vaan mistäpä sitä sitä elämääkään yhtäkkiää repii.. Ei taida löytyä valintatalon valikoimista? Uskoisin ainakin näin.
Viikolla tosin ehkä mennä yhteisvoimin käymään mökillä, tosin sekään ei oo viellä varmaa, onko elämässä ylipäätäänkään mikään niin kovin varmaa. Jännityksellä odottelen jo seuraavia menkkoja.. En juurikaan muuten, mutta olis mukava tietää millaisesta kierrosta tälläkertaa puhutaan.. Yhdet kun ovat vasta tuleet sitten helmikuun. Mitä tulee ellereiden lopettamiseen, ei kauheemmin oo huomannu mitään erilaisia vaikutuksia. No, ehkä ihan niin kauheesti ei väsytä, ja ehkä hiuksiakin lähtee muutama karva vähemmän, mutta muuten juurikaan ei eroa entiseen. Hiuksetkin siis lähtee edelleen.. Ei tosin niin paljoo kuin aikaisemmin ,tai sitten se ei vaan tässä lyhyessä piiskassa ole niin selkeetä. Hiukset rasvottuu muuten herkemmin.Se on erilaista kuin ennen. Sais olla joka päivä peseskelemässä, mutta eipä sitä viitti, ettei vallan kaljuunnu :) Mutta.. menkat ois nököpiirissä siinä parin viikon kuluttua, joten..Ainakin on jotain mitä odotella ja mietiskellä, kaiken muun arjen touhun keskellä.Niin, turnauksessa käväs myös paloauto palomiehineen. Kauaa ei keretty sitä ihaileen kun tuli hälytys ja auto lähti pillit vinkuen jo pois. Mutta ainaki saatiin hieno kuva aikaseks =) Kuvii kerkee nääs ottaan aina. Mukavaa kun tossa " uudessa " puhelimessa on hyvä kamera, kun harvoin tulee raahattua varsinaista kameraa mukana, vaikka tarttis kyllä.. Tulee jotenkin niin harvoin otettua valokuvia että ihan hävettää. Onneks on facebook,, sinne tulee lisäiltyä, edes.. =D

Mutta että näillä mennään tälläkertaa, kunnes keksitään jotain muuta. Nyt jäädään siis vaan odotteleen pokaaleja turnauksesta!

Turnauskettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti