sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lunta tulvillaan..

Se on kuulkaas ihmiset silleesti, että täällä sataa lunta. Hetken jo ajattelin että Pekka Pouta ois ollu väärässä ja sade jäis tulematta, mutta toisin siis kävi. Sakeena tulee..Mutta sentäs lupasivat että se ei jää enään maahan.. Mun tuurilla sitä tulee siis vielä kinoksittain.

Tasaseen on kulunut aika, flunssa on ja pysyy, ja aika menee tappavan tasaseen tahtiin eteenpäin.Lapsia on jo kova ikävä, ja vanhin poika eilen sitten isänsä kanssa jakokulmista tapeltuaan tulikin meille. Alkaa siis herra Murkku nostella päätään meidän keskuudessa.. Oih ja voih..! No loppu hyvin ja kaikki hyvin, eipä siinä onneksi mitään sen ihmeempää vääntöä sitten kuitenkaan ollut. Tais olla ikävä äitiä, tai ainakin mä kuvittelen niin !

Neljä elleriä, ja sitten pitäs alkaa taas tapahtuun. Tai taas.. eikai niin voi sanoa kun viimeksi ei edes tapahtunut. Mutta toivossa on hyvä elää. Olen ehkä hivenen jo piristynyt, että ehkä se nuupahtaminen johtui kierron jostain mistälie vaiheesta.. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää. Kohta sitten alkaakin se viimeinen olemassaoleva laatta..JIHUUUUUUUUUUUUUUU!!
Saa unohtaa muistaa ottaa, muahaaha !!


Heippa hei vilkutteli Ridge muuten sitten viikolla ruudussa.Ihan oli pakko vahdata tääkin historian kirjoihin merkattava tapahtuma. Hullukshan sitä iha ittensä tuntee, mutta pakko sekin nyt tässä oli mainostaa ja oikeen kuvakin tohon ettiskellä.Niin se vaan maailma muuttuu, kun ei kaunareissakaan oo enää vanhaa tuttuu liuhulettii.. Nyt sit vaan odotellaan että koska, ja kenen kanssa Ridge palaa. Sarjassamme oudot juonenkäänteet. Mistä päästäänkin sitten jo salkkareihin, jotka on kovaa vauhtia menossa Kauniiden ja Rohkeiden vanaveteen. Jos jonkinmoista ja mitä ihmeellisempää juonenkäännettä on alkanut pukkaan, puhumattakaan siitä, että jo käytettyjä juonenkäänteitä aletaan kertaamaan. Kökköö jotenkin. Vaikka, pakkohan sitä siltikin on vahdata.. Kovin on vaan sekin muuttunut ihan alkuajoista. Johan helpotti kun sai siitäkin pauhata aikansa ! Mutta toki.. Blogi ei oo muuttumassa saippuasarjoja arvostelevaks, kunhan nyt tein pienen välikevennyksen tähän harmaaseen lunta tulvivaan sunnuntaihin !

Sitä tarvis alkaa suunnitteleen sitten synttärikakkua.. Eilen tulikin taas tehtyä mokkapaloja ja siihen sekallistunee synttäreinäkin. Mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsee. No eihän me sen kummempia synttäreitä edes vietellä, mutta jos keskenämme vaikka sitten keitellään kahvit ja ollaan ja mällistellään suupielet täys kakkua, että voi sitten taas myähemmin alkaa vaikka laihduttaan.

mietin että mitä Kappeliin ovisi Kaapolle viedä jotain keväistä ja kesäistä.. Jos niitä kynttilöitä siis ei ole tarkoitus poltella kesäisin.. Joku pieni kiva enkelipatsas ois mukava viedä.. mutta osaan aina epäillä, josko nekään siellä tallessa pysyy. Ihmisistä kun on tullut niin törkeitä että hautausmaaltakin varastetaan. Jotenkin ajatuksena siis jo kammottavaa. Kuka voi hyvällä omalla tunnolla kuskata omaisensa haudalle jotain,mikä on viety jonkun toisen haudalta? Ihmettelen vaan..

Mutta niin. unnuntaita vietellään, ja kai se kota jo on perjantai ja ne nasutkin palailee kotiin.. ai onhan ne isänsäkin luona kotona, mutta mutta..

Ei mulla muuta?

Kettu kuittaa.. ja toivoo että lumi ei jää maahan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti