lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sataa Sataaa Ropiseee !!!Lauantai..

Noniin, se on sellanen juttu kuulkaas että lapset on tullut kotiin. Tai no.. yks palaa vasta tänään illalla, tehtyään esnin pelireissun Lohjalle isänsä kanssa. Toivotellaan siis kovasti onnea peliin Jesselle ja koko muullekkin joukkueelle.

Vettä sataa kaatamalla ja siis heräsin heti eloon :) Vesisade on ihan mun juttu. Oon aina ollu sitä mieltä. Mitä harmaampaa,sen kirkkaampi on mieli. Ei oo helppoo hei :) Edellisessä avautumisessani kerroin tästä työkkäri-dilemmasta. No sehän sai sitten melko nopeesti jatkoa ja käänteitä. Jatkoin edelleen soittelua, ja sainkuin sainkin tuon lausunnon meneen eteenpäin, ja nyt sitten odotellaan Kelalta päätöstä. Mutta kukaan ei minulle siis koskaan soittanut, ei yksikään kenelle soittopyyntö lähetettiin. Siitä suivaantuneenta, ja samalla sisuuntuneena marssin sitten itse työkkäriin torstaina ja päätin, että ulos en lähde, ennekuin saan lipun lapun lappua käteeni ja eteenpäin. Tälläkertaa oli vastassa mukava nuori nainen, jolle sitten annoin palautteen jokaisesta kohtaamastani suuresta " vääryydestä " .. Mainitsin vielä erikseen, että missään tapauksessa, en esimerkiksi työntekijäkseni halua tuota aulassa vastaanottanutta hapanta naista.. Tälläkertaa toivettanu kuunneltiin, ainakin siinä suhteessa. Muten sitten taas ............ Täti laittoi minut hakemaan Saloon koulutukseen, joka alkaisi jo ensikuussa. Muuten toki kovin mukavaa, vaan eipä ollenkaan täti ajatellut matkaa, eikä sitä, että meillä ei edes kulje bussit siten, että sinne olisi suotavien aikojen puitteissa mahdollista päästä. Aina siis jotain, ja nyt odotetaa, ja oikeastaan rukoillaan jotain mustia voimia, että menis mönkään. Jo rahallisesti kun tuo 140 km  päivä retkeily tulee niin kalliiksi että ei mitään rajaa eikä määrää. Mutta jäädään seuraan tilannetta.

Eilen värjäsin sitten hiukset ja lopen kyllästyin tähän hiusten lähes tupottain irtoamiseen. Jos minulla olisi ohuemmat hiukset, olisin jo varmasti kalju. Hiuksia lähti niin pestessä ja varsinkin taas harjatessakin.. Lavuaariin keräsin vain ne mitkä takertui harjaan, ja tulos on varsin hyvin nähtävissä. Lueskelin sitten googlea ja goolailin yhteyttä noihin käyttämiini
ellereihin, ja niin se vaan yhteys niihinkin löytyi. Jumalalle kiitos googlesta ja vauva- palstoista. Monella, hyvin monella on kyseisten pillerien aikana lähtenyt hiukset päästä. Toki osuutta voi olla Kaapon syntymälläkin, mutta varmasti tuo oman osansa nuo ellerit. Siinä sitten päätin että nyt se sitten saa loppua. Jollei muuta niin koitan pelastaa hiukseni, tai sen mitä nistä on jäljellä ja päätin, että en enään aloita sitä viimeistä laattaa joka minulla on. Viimeinen lumepilleri olisi tänään, mutta jäin senkin sitten ottamatta, koska sillä ei mitään hormonaalista vaikutusta ole. Ja koska niitä menkkojakaan ei edelleen kuulu eikä näy, niin lieneekö tässä edes mitään raskautumisen vaaraa olevan. Siihenkin kun tarvitaan jotain muutakin kun ajatuksen voimaa, ja se mikään muu ei juurikaan edes innosta. Vaihdetaan siis e-pillerit hyvin toimiviin hiuksiin !!!!!!!!!!!!!!!!

Flunssa on ja pysyy edelleen, ja pikkuiehelläkin se on yhä, ja aina vaan.. Kevät se tekee siis kepposiaan, mutta kai se siitä joskus sekin korjaantuu. Se on ainakin varmaa että lumet sulaa, ja säämies lupas, että ens vikolla ei oo enään lunta. Kauan sitä on sitten odotettukin. Meillä torstaina vieteltiin miehen synttäreitä, tai ei sen kummemmin juhlistettu, mutta pakoonhan ei niitä pääse vaikka nukkuis koko päivän :) Ens viikolla sitten häämöttää oma vanheneminen ja rupsahtaminen taas asteella alaspäin ! Muahah, mutta ei se mitään. Elämä on !


Ajatelkaas, kohta on puut hiirenkorvilla ja sateenkin jälkeen tuoksuu ihanasti sateelta, ja nurmikolta ja kaikelta.. Kesä tulee, oletko valmis?? :)

Mutta hei.. Tää menee ny arkisesti laittaan makaroonilooraa uuniin, ja jää ootteleen lasta kotiin pelireissulta. Niin, ja tänään tehdään kookospalloja, eilen testattiin ja himohan niihin sitten tuli =D

Mutta ihanaa sateista viikonloppua, nauttikaa elosta ja olosta!

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti