maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hyvää Kevättä!!


Se on sitten maanantai.Ja pääsiäinen senkuin vain jatkuu. Pojat meni menojaan isälle ja me vietellään täällä hiljaiseloa kotona.KOirakin vaihtoi maisemaa ja hiljaisuus laskutu hetkeksi, ennenkuin kissat sitten tajus että jaahas, koira lähti!

Tasasesti on menny, väsymys on ja pysyy ja aattelinkin huomenna lompsii sitten vitamiinikaupoille. Ny saa meinaan lorviminen riittää. Eilen päästiin jo hiukan siivoukse makuun, ja kohta sitten vois jaktaa etä sais lopunkin huushollin kuosiin, kun ei hetkeen oikeen oo toi moppaaminen motivoinut. Eilen meni moni asia mänkään, mutta oli muuten kyllä huppu päivä. Oltiin yhdessä voimin katsomassa Jessen ensimmäistä Jääkiekko turnausta, ja siellähä oli iha urheilujuhlan tuntua ilmassa =D On meinaan tosi hyvä mieli etä sain aikaseksi lähtee, ja kannustinkin niinkuin kunnon äiti tekee. Ihmiset kato etä oonko seonnu ku karjuin pä punasena !! Ai ai.. Mutta niin, hienoo oli, ja tuli syötyy yks kisamakkarakin!!

Ja kunnon äiti ku oon ni ostin sitten vielä kannustuksena RNK - tuubihuivin, mikä muuten on varsin kätevä, sai hiukset hyvin kiinni ja siis ojoon, suosittelen lämpimästi! Väliajalla Jesse sitten tankkas välipalaa, ja otti sitten enegiaa uusiin peleihin, kaikkiaan taisi olla viisi peliä pelattavana! Kyllä äitee on nytten ylpee. Nyt huhtikuussa onkin sitten seuraava koitos, kun Jesse lähtee ensimmäiseen kunon peliin lohjalle iskän kanssa.Vähä jännittää mutta voi vitsit, on se vaan hienoo! Ja oli muuten kauheen hyvä että Jesselläkin oli mailassa se pinkki erkkari, enpä ois muuten varmaan edes tunnistanu kuka Jesse oli, vaikka Jesse tuntuukin olevan kaikkia puolet isompi kaveri! Mutta jatkossakin siis nokka suuntaa kyllä hallille !

Terhilläkin sitten poikettiin eilen piavisiitillä keskelä yötä, oli muuten avartava kokemus sekin ! =) Takas kun tultiin ni olinki sitten jo valmis kaatuun sänkyyn..Syykin selkeni sitten kun aamula heräsin, on meinaan tullut flunssa kylään. H.U.O.H ! Kauan sitä jo oonkin odotellu, ku lapsillakin oli, vaan ajattelimpa että ohi meni.. Mut ei menny. Tai sitten se johtuu siitä kun palellutin elen varpaat hallilla.. Mene ja tiedä, mutta räkä valuu se on ainaki varmaa. Joten seuraavaks varmaan liittyy joukkoon päänsärky ja kuume, niitä siis odotellessa.

No, tänään on sitten luvassa sitä sivouksen viimeistelyy ja ajattelin kohta tehdä vielä mokkapaloja, huomenna meinaan alkaakin sitten taas kaurapuuro maistua.. Mutta pääsiäisen kunniaks viel vois leipoo. Kaupakin on muutaman tunnin tänään auki niin jos vaikka sitten jotain ruokaakin sais massuunsa..Ja sitten meinasin että josko alkaisin lukeen noita Pottereita.. Se olis ainakin niinkun vahvasti tavoitteena, ettei menis ihan lorvimiseks ja herkujen napsimiseks.

Niin, ja hei. Nyt on sitten jo huhtikuu, että virallisestikkin vissiin voi sanoa että se kevät on nyt siten tullut? Vaikka ulkona ei kyllä siltä tunnu, kauheen kylmä viima on, mutta lunta on jo lähtenyt niin että tiet alkaa oleen hyvin sulana ja ihmiset pyöräilee.Tosin, onhan sitä sanottu että sitä luntakin vielä ois tulossa..Toivottavasti kuitenkaa ei. Niin ja sitä muutes vanheneekin taas tässä kuussa. Vuosi taas lisää.. Niin sitä vaan elämä menee eteenpäin..ja tukka vissiin on alottanu jo mummoutumisen kun putoilee päästä !

Mutta, näihin kuviin ja tunnelmiin.. Huhtikuun kettu kuittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti