perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantai..Joo o.. Taukoo on vedelty viikko. Eivaan o kyenny eikä pystyny.Väsymys on ihan huipussaan, ja jos en söisi pillereitä voisin lähes vannoa että olen raskaana. Järkyttävää.Hereillä ei oiken ahdo pysyä, eikä olo mtenkaan järin häävi ole ollut.
Eäinsirkusta pyöritellään yhä edelleen, alkaa ehkä hivenen jo huumorintaju loppua, sillä paikat alkaa rapistua suunnilleen käsiin. Vessanmatto on menetetty, samoin jalkalamppu, keittiönverhot, puhumattakaan hermoista, tai  pikkuautoista. Ei muuten jaksa enää oikeen naurattaa.Itsekin kun on puoli unessa kokoajan niin pinna tuntuu kiristyvän kyllä ihan äärimmilleen. Eilisen päivän kruunas se,että pojan tietokoneeseen on hyökätty, ja se on täynnä viruksia, dieselvero tupsahti postiluukusta, kainalossaan sähkölasku.. Mutta näin sentäs hetkise Terhiä, edelliskerrasta onkin mennyt jo muutama tovi, ollaan kumpikin vähän nyt hitaammalla moodila vissiin.

Lapset lähtee tänään illalla isälleen.Jesse onneks selätti kuumeen ja on ollut reippaana kolussa ja reneissä koko viikon.. Pikkumieskin toi kerhosta tekemänsä linnupöntön, ja koulusta tuli hienoja rairuoho-asetelmia. Se on siis viralisesti nyt pääsiäinen. Toivottavasti tämä päivä ei ole nimensä mukaisesti pitkä perjantai.Millaisia pääsiäissuunnitelmia sulla on? Meillä on edessä keittiön lattian korjausta, kaiken muun ohella. Kissat kaato täyden perunakattilan lattiale, ja naps vaan nousi laminaatti ylös. Sitä on ohjelmassa siis heti pääsiäisen jälkeen, ja huomenna suunnataan sitten pirkanmaalle vanhempia moikkaamaan.Niin, ja jostain pitäs löyty virtaa että sais riivittyy huushollin kasaan. Ikkunatkin muuten pitäs pestä. Kyllä sitä hommaa riittää.
Äitiyslomakin sitten loppu maanantaina. Ilmottauduin tunnollisesti heti työkkäriin netin kautta, ja ens viikolla pitäs sitten mennä naamaansa näyttään itse virastoon.  Aion kyllä kertoa Kaaposta, ja väsymyksestä, vaikka tuskin sitä työtä muutenkaan heti on saatavilla nenän alla.Viikko on muuten mennyt suht kivuttomasti. Suurempia kohtauksia poikien kanssa ei oo tullu, ainoo mikä on kokoajan läsnä on tää jumalaton väsymys.Illllakin olin siiten nukahtanut minimiehen kanssa päivävaatteet päällä yöunilleni.. Mahtavaa,etten sanois.Hiukset jatkaa putoomistaan, ehkä kuitenkin hieman on jo hilliintynyt sekin, tai sitten se on vain toiveajattelua. Nenä on kuin tukossa kokoajan,vaikka nuhaa ei olekkaan.. Kyllä, kaikkea on ilmassa. Oikeastaan ihan perseestä. Tulee heti ahdistus kun ajattelee raskauden häviävän pientä mahdollisuutta. Koska vastahan Kaapostakin on se   4 kk kohta täynnä.. Kohtu on varmasti vielä toipumassa, ja muutenkin. Ajatuksena tällähetkellä aika karmiva.. Joten ei auta kun vain olla ajattelematta, mitä lie kevät väsymystä mahtaa olla tämäkin.Mämmiä alituiseen kerjäävä koira, on vissiin tänään sitten vaihtamassa maisemaa. Ihanaa kun on viihtynyt, mutta kyllä nyt tuntuu että itse vois istuu päivän hiljasessa ja pimeessä huoneessa ja ihan vaan hengitellä ja nauttia hiljasuudesta. No, sehän ei vissiin ole mahdollista kuin ajatuksen tasolla, koska kissat ja isäntä on kotona kuitenkin. Mutta aavaillehan aina saa.

Nyt ootellaan että lapset heräilee, ja jos sitten pikkuhiljaa vaikka koitais vähän kerrallaan siivota. Berocca on muuten kanssa hankintalistalla, sekin on hyväks koettu ja todettu. Sit ootellaan Topin noutajia, ja koitetaan rauhotella kissat .. Niin, ja sitten vissiin kans pitäs katella poikien miljoonat tavaratkin jo taas valmiiks. Kyllä se kaks viikkoo meni sitten tas hurjan nopeesti.
Mutta hei..

Oikeen ihanaa pääsiäisen aikaa.. Älkääkä tukehtu suklaamuniin :)

Pääsiäiskettu kuittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti