torstai 14. maaliskuuta 2013

Särkypoli.

Kyllä se on kuulkaas niin että kyllä hermosärky on sitten vaan kamalaa. Luulin jo hetken eilen että tämä kammottava hammassärky olisi jo talttumassa, mutta paskanmarjat jos ihan suoraan sanon. Yö on tullut kukuttua, on juotu kuumaa teetä litrakaupalla, ja yöllä on pidettu tulikuumaa pulloa pitkin naamaa, se hetkeks helpottaa, tai edes antaa kuvitella mukamas niin. En kyllä paljon kamalampaa tiedä, ja vaikka tämä ei ensimmäinen kerta ole, eikä taatusti ainakaan viimeinen, voin kyllä sanoa että motivaatio ei hermosäryn kanssa kohoa kovinkaan korkealle. Mukavaa ois jos sen verta sais talttumaan, että sais nukutuks ees hetken. Hermo ja pinna on loppunu jo monta päivää sitten, ja pienikin vinossa oleva asia kyllä niinsanotusti voi pänniä ihmeenkin paljon kun on kipee ja yönsä valvonut. Särkylääkkeistähän ei oo mitään apua, vaikka vetäs rasiatolkulla, yhtä, tai edes kahta kolmea sekotellen. VOI PERKELE SIIS SANON MÄ! Kyllä sitä vaan taas ajattelee että mitä väärää sitä nyt on tehny ku piti tälläsenkin nytten tulla tähän väliin, kun muuten ois ollukkin taas suht ok.. No, paskan määrähän elämässä jo tunnetusti onkin vakio.

Menkkojakaan ei kuulu eikä näy. Olen nyt popsinut jo kaksi ns. lumepilleriä, joiden aikana vuodon pitäisi tulla. Kaksi on vielä jäljhellä joten onhan tässä vielä tilaa ja mahdollisuuksia.. Hermo menee niihinkin. Viikon kärsin ns. välivuodosta, ja nyt mietin että mahtoiko ne nyt sitten olla kuukautiset, vai vuoteliko ihan vaan vuotamisen ilosta. Niitäkään kun en tietenkään tullut mihinkään merkanneeksi. No, pikkuvikoja.. Mutta kun niitä pikkuvikojakin alkaa olla nipussa ja pinossa enemmän niin alkaa huumori kyllä varsieen melkoisen joutuisasti tipotiehen.


Pakkanenkin on muuten kamala. Yöllä olikin jo melki 25 mittarissa, onneksi on nyt aamulla vähän jo laskenut. Tuntuu että kylmä tulee jo huusholliin sisälle asti, ja palelee pahemmin kuin alkutalven kovilla pakkasilla. Miks pakkanenkin nyt jäi jäädäkseen? Kai sitäkin kaipailtais jo jossain muualla. Säiden kesälaitumilla,tai jossain, missälie majailevatkaan kesäajan. Vaikka en kuumaa kesää odotakkaan mitenkään raivoisasti, olisi silti mukavaa kun alkais edes lumi sulaan. Kyllä, tänään valitan, koska mulla on siihen oikeus, ja koska oon valvonu, ja koska mua särkee hampaaseen.
Isäntäkin on kun myrskyn merkki. Heräs kai kesken unien ja on nukkunut vähän, koska minäkin olean valvonut. Mukavaahan se, kun ei yksin tarvi... Vaikka toki soisin kyllä edes toiselle hyvät yöunet.

Huomenna tulee sitten lapsetkin taas kotiin. Ihanaa, ja lasken jo tunteja. Kumpa vain tämä hemmetin särky tajuaisi väistyä siksees, ettei turhaan tarvii hermoja kiristellä.
Niin se vaan äkkiä meni sekin kaksi viikkoinen, vaikka alkuun taas vähän jännitti että miten mahtaa käydä.

Tänään meillä on ohjelmassa jollei muuta niin apteekkia, pakko käydä hakemassa lääkkeitä, vaikka ne ei mitään autakkaan. Mutta särkee vielä enemmän jos tiedän ett' mitään ei edes tarvittaessa ole otettavissa. Ruokaakin vissiin pitäs hakea, kun sekin on päässyt loppumaan, ja toisekseen saahan siin äsitten samalla isäntä testailla " uutta " autoa..  Niin ja sinnekkin pitäsi viedä kori tolkulla " miesten juttuja" .. tunkkeja, johtoja, kaapeleita, purkkeja ja purnukoita..

Mutta niin.. Jos joku näkee hammaskeijua, niin kertokoon terveisiä, että mulle uudet hampaat, kiitos!

Torstain kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti