lauantai 2. maaliskuuta 2013

Aamuja Helvetin esikartanosta !


Niin siinä sitten kävi että lapset jäi vielä meille. Isä tuli siihen tulokseen,kun kävi, ja mininen mies oli pahalla tuulella.. Joo,no ei siinä mitään, harmitaa silti isän kannalta, koska hänelle tuli nyt olo, että pojat eivät sinne halua mennä, vaikka asiahan ei ole ollenkaan niin.. Joten, vaikka koitin auttaa tarjoutumalla apuun,mönkään meni taas siltä osin.

Isäntä lähti aamutuimaan jo mökille ja itse aloitin amauni laittamalla lakanoita pesukoneeseen,minisellä miehellä kun oli käynyt vahinko. Aamu oli hyvinkin rauhallinen, vielä silloinkin kun Jesse nousi ja tyytyväisenä mutusteli aamupuuroaan. Helvetti se aan pääsi irti kun piti ruveta pukemaan jäkisvarusteita, isän odotellessa pihalla.. Huhhuh. Tappeluhan me saatiinin sitten naperon kanssa aikaiseksi, kun kesti ja kesti ja kesti, ja välillä piti kaivella hammasta, joka heiluu, ja välillä muuten vaan ihmetellä maailman menoa. Samalla vanhin ja nuorin leikki keskenään , ja ongelmiahan tuli sitten siitäkin.päät paukku yhteen,tyynyt ja vaatteet lenteli ja kissat paineli pitkin seiniä.. Pyykinpesukone oli jumittunut jo toiseen kertaan kesken pesun, joten melkein jo voi olettaa että viimeisiään kai vetelee sekin.. Helvetin esikartano, se on vähintä miten tätä aamua voi kuvailla.

Mutta, tarjouduin vielä pitämään lapsia huomisen aamun ylitte, jota isä sais ottaa muutaman olusen mennessään huomena viettelemään kavereiden kanssa iltaa. Harvoin hänkin pääsee, kun lapsia on sieläkin torpassa paljon, joten ajattelin että ois mukavaa, suoda mahdollisuu siihen.. Harkitaan, kuului vastaus, joten odottelen.. Sikäli mikäli pojat on huomisen aamun ylitte,jää siis kirkko välistä, mutta pääseehän sinne. Ja kappeliin pääsen sitten illemmallakin kun pojat ovat lähteneet. Mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa.Eilen bongasin jälleenkerran kirpparilta tuollaiset hyllyköt. Lasten isä ja mieheni kävivät ne sitten suuren lahjonnan jälkeen hakemassa, ja pienellä fixauksella niistä tuli varsin toimivat.. Kaapon pöydänkin tavarat pääsi nytten hyllyyn, ja esim. enkeli on paremmassa suojassa putoamiselta. Olen kovin tyytyväinen, ja kokonaisuus näyttää tosi kotosalta, vaikka se ei tästä kuvasta niin välitykkään. Eikä hyllyt jääneet ainoaksi löydöksi, sain myösjo kauan haaveilemani haalarin, jumpsuitiksi sanovat. Vaikka toki näytän siinä smurffilta pienessä nakinkuoressa, se on aivan valloittavan ihana! En luovu siitä kyllä koskaan..JA niin, sopivan kokoinenkin vielä vaikka ajattelin että sellaisia on vain kuikeliineille :)

Tänään sitten vuorossa onkin vain luppoaikaa.. Ei sen suurempia suunnitelmia, katsellaan mihin päivä johdattaa. Tosin pitänee katsella että lasten kamat on tallessa, ettei huomenna tarvis kovinkaan montaa asiaa luetella mitkä ovat hukassa. Plussaa siitä, että kaikki jäkisvarusteet on vielä tallella, se on suuri saavutus se !

Niin, mistähän sitä löytäis edullisesti Harry potterin ja kuoleman varjelukset.. Harmittaa kuin vain tuo viimeinen puuttuu. Kaupastahan niitöä toki saa, mutta olen odotellut että tulisi vastaan jossain vaikka kirpputorilla, niinkuin noi kaikki muutkin osat.. Jos jollain on siis ylimääräsenä, saa toki nykiä hihasta :)

Pakkanen on noussut ja on melkosen kirpakkaa..
Joten hytisevää lauantaita sinulle :)

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti