tiistai 12. maaliskuuta 2013

Touhukas tiistai!


Ihanaista tiistaita !!
Sitä ollaan jalkeilla ja jonkun verran jo saatu aikaiseksikin. Kävästiin heti aamutuimaan isännöitsijää moikkaamassa, lainaamassa avainta varastoon. Täällä kun sarjoitetaan uusiksi lukot, koska varastoillaKIN on liikkunut jos jonkinmoiseen lähtöön ihmisiä ja tavaraa on lähtenyt kävelemään. Hyvä siis että jotain tapahtuu,voinee kai ajatella että jotain vastinetta jäätävän suurille vuokrille,jotka taas nousi tämän kuun alussa muuten.. Kyllä se vaan on kallista puuhaa tää asuminen. Samalla sitten kun kerran isännöitsijän näin, kinusin uutta hellaa ja bide-suihkua.. Onse huimaa olla ilman sellaistakin, kun kuitenkin jo 2000-lukua elellään. Ans kattoo ny oliko kinuumisella mitään tehoa. Mutta nyt on siis menossa operaatio vanhan auton kesärenkaat varastosta pois, ja uuden auton renkaat tilalle, ja sitten saakin taas avainta mennä palauttamaan.

Sitten odotellaan saapuvaksi vanhempia.. Jännitän miltä äii näyttää.Oli eilen luomileikkauksessa. Ei mistään kauneudellisista syistä, vaan ihan terveyden nojalla, ja melko hurjalta ainakin eilen näytti valokuvassa. Hyvä kuitenkin että meni hyvin, äiti vähän jännitti, tottakai.Jännitinhän minäkin..

Illalla kyllä ajattelin laittaa kädet kyynärpäätä myöden ristiin, kun saadaan tää päivä pulkkaan kaikkine auton myymisine ja viemisineen..Ei mitään niin yksinkertaista muuten sekään. Illalla onkin sitten taas aikaa hetki tuijotella seinää kun isäntä menee lasten isän ja lasten kanssa seuraamaan jääkiekko ottelua..


Mutta sitä odotellessa on vielä siivottava ja raavittava koti jonkinlaiseen ojoon, ennenkuin vieraita tulee. Kissat kyllä saa enempi aikaan kaaosta kun lapset.. Melko kireellä toi pinna välillä, etten sanois. No, eihän se auta kun vaan alkaa tuumasta toimeen.

Ulkona paistaa ihanasti aurinko joka muuten on jo tosi keväinen. Vaikka lunta onkin paljon ja näky on melko talvinen, kyllä ilmassa on ihan selvästi kevään merkit kun tuolla kävelee. IHANAA !!! Ei tässä enään varmastikkaan kovin kauaaa tarvitse odotella.
Tänään mennään käymään vielä kappelissa moikkaamassa Kaapoa. Äitin pikku kevätpörinä.. <3 Kyllä sitä vaan niin lämmöllä ja kaipauksella ajattelee päivittäin. Muutkin kuin minä.. Sekin jotenkin lämmittää mieltä. Mistä tulikin mieleeni, että on vielä tämän aamuinen elleri ottamatta, pitääkin mennä heti ottamaan.

Mutta niin. Eipä meille sen kummoisempaa tänä aamuna. Kiva kun on tekemistä ja jopa pientä kiireen poikasta.. Tuntee joltain osin itsensä tarpeelliseksi ja tärkeäksi kun hosuu sataan paikkaan yhtä aikaa :)

Mukavaa tiistaita myös sinulle, Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti