lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lauantain kettu kuittaa.Aamu alkaa aalla, ja yleensä melko aikaisin kun lapset on kotona.. Tosin tänään se alkoi jo kuudelta, kun sain puhelinsoiton, mikä olikin sitten vahinko, mutta ainahan meillä lapset herää aikaisin. Sinällään siis olen onnellinen siitä että olen lapsettomalla viikolla herännyt suht aikasin niin ylös pääsee suht kevyesti siis nytkin!

Eiliseltä muuten jäi muutenkin hyvä mieli. Sain viimeisen puuttuvan Harry Potterin hyllyyn, nyt on siis kaikki. Ajattelinkin etä kun lapset seuraavan kerran menee isälleen niin aloitan alusta tuon sarjan. Mukavempaa nyt kun on kaikki kirjat,niin ei tarvii kun vaan lukea puksuttaa.
Eilen tuli siis tosiaan lapset, kauheen tavaramäärän kera, ja taas on tavaraa joka lähtöön. Vaikka onhan sitä tietenkin muutenkin. Vanhimmalta katosi koulussa liikunapussi, ja sen mukana ne surullisen kuuluisat sisäpelikengät joita joskus etsittiinkin, joten ostin sitten eilen uudet, kun sai edullisesti. Sattui olemaan vielä sopivat ja pojallekin mieluisat. Kovin on siis mennyt nyt putkeen.

Edellispäivänä meille tultiin asentaan bide- suihku, kyllä tuntuu luksukselta kuulkaa vaikka ei sen suurempi asia ole. Olen sitä jo kauan ruinannut, mutta isännöitsijä otti minut tosissaan vasta kun menin paikanpäälle. Samalla tein anomuksen uudesta hellasta, ja sekin sitten tuotiin jo eilen. Pakko sanoa että erinomaista ja nopeaa, sitten kun vaan tapahtuu. Siihen tapahtumisen alkamiseen tosin kuuluu aikaa enemmän kuin tarpeen olisi.


Mutta niin.. Tässä on nyt ollu monta mukavaa päivää putkeen,saas nähdä koska taas tuuri kääntyy. Tänään menee ellereistäkin viimeinen pilleri, ja  huomenna pitäisi alottaa uusi laatta. Menkkoja vaan ei kuulu eikä näy.. Missälie nyt taas on sitten vikaa, vai onko missään. Ptänee vissiin vaan odotella.
Hammassärkyki on väistynyt taka-alalle ja oon saanut nukuttua kyllä melkoisen hyvin, ja särkylääkkeetkin on saanu jättää ottamatta. Ihanaa. Kyllä hetken taas muistaa olla valittamatta, ja nauttii vaan hetkestä ku johonkin ei kolota..

Poikien kanssa mennään sitten viikon päästä viemään Kaapolle nimpparikukkaset kappeliin. Mietin eilen jo kun kaupassa oltiin, että millaisiakohan sinne veisi. Tekisi mieli kasvattaa rairuohoa ja iskeä siihen pieniä tipuja, ja kiikuttaa se. Johan se on pääsiäisen aikaa silloin... Tiedä sitten mitä kanssaihmiset mahtais ajatella. Toisaalta, eihän se kenenkää muun asia ole, mitä pojalleni vien nimipäivänä.. Ajattelin vain, että sellainen olisi ihan mukava ajatus..

Mutta niin.. Me aletan mittailee kuumetta, on taas flunssa talossa, yhdellä jos toisella.Lähinnä lapsilla. Jessellä olisi tänään ensimmäinen harjoituspelikin.. Saas nähdä pääseekö poika meneen. Komeen pelipaidan jo saikin :)

Mutta.. Muksaa viikonloppua

Kettu kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Vie Kaapolle tipuruoho tai ihan mitä vaan tahdot <3 Persoonallisuus ja iloset värit on ihania ja varmasti pieni taivaan-enkelikin niistä pitää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niin taian kyllä tehdä.. Laitanpa siis jo ruohon kasvaan, jemmassa onkin jo pieniä tipuja ja pupuja :)

    VastaaPoista