sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntain supinaa

Tervehdys.. Täällä ollaan,aina vaan ja ikuisesti.. Aamu meni niin tohinassa että ei kerennyt kirjoittelemaan, taas on myyty ja ostettu ja lapsia pakkailtu nippuun ja annettu Iskän hoiviin.. Sain kimmokkeen katsella sohvia, kun ystäväni sai kotiinsa uuden sohvan. Ei ole toki aikaa paljoa kun meille uudet sohvat kanssa kirppikseltä ostin, mutta toisessa oli jo alkujaan se vika, että jouset tulee ikävästi takapuoleen.. Illalla sitten aikani kuluksi aloin sohvia katselemaan, ja löysinkin lähes ilmaiseksi kuvass olevan ihanan nahkaisen sohvan..Joten, laitoin myyntiin oman ehjän sohvani ja se menikin heti. Vielä pitää miettiä mihin tuon rikkinäisen saisi.. LAhjoittaisin sen jonnekin, jos vain tietäisin minne ja kuka sen huolii. Isäntä tuli mökkihommistaan ja lähtikin samantein sitten ystäväni pojan kanssa viemään sohvaa,ja hakemaan sohvaa :) Näin se homma etenee, kauppa se on mikä kannattaa,muahahahahah :) No, uusi sohva on sen verta iso, ett'ä emme enään sitten toista sohvaa kaipaakkaan.. ( Kunnes on täynnä kissan kynnen jälkiä ) ..

Päivällä tosiaan pojatkin sitten lähti iskälle ja hyvin lähtikin. On vissiin ollut ikävä jo iskää. Kauhee operaatio oli koittaa saada suurimmat kissankarvat pois vaatteista kun iskän vaimo on allerginen, ja eihän se sitten onnistunutkaan,tukossa kuulemma ollaan jo toisessa päässä-.- No, jospa se pian menisi ohi, kun vaatteet on saatu vaihtoon ja sitä rataa.. Vaikka hetken o kerkes kyllä päässä säkenöimään. Harmittaa kun jotain yrittää, ja sitten kuitenkin tulee "kakkaa niskaan" urakalla. No, voin vain tukeutua siihen, että parhaani tein. Siivotakaan en sitten päivällä " kerennyt ", mutta jos ny suurempii koittas keräillä kun tässä sitä uutta sohvaa odottelee..

Huomenna alkaakin sitten taas uus viikko, mikä varmaan on varsin hiljaista, kun poikiakaan ei taas ole. Pakko käydä ainakin Terhillä kahvilla, ei olla nähty aikoihin, ja sen kyllä huomaa. Tuntuu että asiaa kasaantuu silmiin ja korviin asti, kun ei ole ollut kenelle juoruilla ( Juoruilla, minäkö? )

Kirkossakaan ei sitten tullut käytyä kun pojat olivat vielä aamulla täällä, mutta Kaapolle vien huomenna kynttilän. On tullut niin kauheasti lunta, että on varmasti paikallaan käydä putsaamassa metri lunta lyhdyn päältä. Vaikka, turvassahan se siellä on, lämpöisessä lyhdyssä..Ajatus siis, ei kynttilä :)

Kun aikasemmin puhuin lähipiiriini tulevasta vauvasta, päivitän tietoa sen verran, että ei tule.On mennyt kesken.. Niin sitä vaan tapahtuu kokoajan ja kaikkialle, ihan siis tavallisille ihmisille, jotka varmasti on kaiken tehnt ihan oikeinkin. Onneksi kyseessä on nuori henkilö ,jolla on varmasti kuitenkin vielä paljon onnellisia odotus hetkiä edessäpäin.  Niin se vaan elämä antaa, ja heti kulman takana jo sitten ottaa. Välissä pitkin käydä katsomassa oonko muistanu ellerit, mutta olenhan minä. Tuntuu jo menevän lähes rutiinilla, jos niin voi sanoa.

Mutta niin.. jospa mä hykertelen täällä uutta sohvaa ootellessa ja tanssitan hetken imuria.. 

Uuteen viikkoon jos ei uusin kujein, ni ainakin uuden sohvan kera :)

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti