sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pääsiäismunia ja pinkkiä teippiä!Nonnnni...
Jos välillä vähän fonttia uusii ni on mukamas parempi mieli. 
Se ois sunnuntai aamu ja kauhee pakkanen jälleen kerran. Kello ei oo vielä edes yhdeksää ja meillä on jo sirkus käynnissä - luonnollisesti.isommat pojat heräili itekseen jo seiskalta mutta me toiset siten kiritiin perässä kahdeksan pintaan. Onneks tuli mentyy suht ajoissa taas illalla maaten. Joka toisella vuotaa räkä ja on kurkku kipeenä.. Isännällä on huuli halki. Ei siks että mulla ois kiehahtanu, vaan sai köniinsä eilisessä jääkiekossa. Onse .. !!  Nooh, hengis kaikki, ollaan siit tyytyväisii.

Eilen kerettiin vaikka ja mitä kun aamukin alko niin aikasin. Tosin päiväkin kyllä tuntu melkosen pitkältä.. Ostettiin poikien ja isännän mailaan erkkaria, ja koska mä sain valita värin, niin otin pinkkiä ( muahahaah ), ja niin sillä sitten intoutui 3.vuotiaskin teippaamaan omaa mailaansa. Mitä isot edellä, sitä siis pienetkin perässä :) Mailasta tuli kyllä hieno, en ois osannu ittekkä yhtä hyvin.. Teippi tosin kyllä oli mailassa väärinpäin, mutta mitäs pienistä ku ei pienetkää isoista.
Sitten sain ajeltua hiukset, isännältä ja kahdelta nuorimmalta.. Vielä ois esikko, jonka hiuksiin ei juurikaan koskaan saa koskea.Mut vielä mää meinasin sen taivutella.. Mörkötukka ku alkaa taas muistutella itestään. No, onhan tässä vielä aikaa, ennenkuin isälleen menevät.

Eilen illalla kysyi Jesse taas, että äiti, miks Kaapo kuoli. Koska en itsekään tiedä, niin v astasin taas, kuten monesti aikaisemminkin että en tiedä, eikä mitään syytä löytynyt. Jesse hetken katseli Kaapon kuvaa ja totes, että ehkä se sitten oli mahassa vaan jotenkin väärinpäin. Jotenkin ihanasti ajateltu, lapsi kun kykenee ajattelemaan jotenkin niin.. miten sitä sanoisi, pehmeästi asioita. Vastasin että, ei se varmaan siitäkään johtunut, että Kaapolla vaan oli taivaassa parempaa tekemistä. Hetken hiljaisuuden jälkeen Jesse sitten totes, että on  se kyllä äiti hyvä, että meille ei käynyt samallalailla. Niin on, vastasin. Aihe olikin sitten siinä. Kyllä lapsetkin vaan Kaapoa ajattelevat.. Mukavaa kun uskaltavat ajatella ääneenkin, niin voidaan yhdessä sitten kaipailla. Eilen sitten ajateltiin tosiaan että kasvatetaan Kaapolle oma pääsiäisruoho, ja viedään sitten nimppareiksi kappeliin, jos kerkee sikseeksi kasvaan, mutta voihan sen viedä sitten myöhemminkin..
Mutta niin, ainakin on kesätukat valmiina, vielä kun se kevät saapuis niin olis kyllä vallan mukavaa. Muta kai se sieltä..


Meillä muuten avattiin jo pääsiäismunakausi.. Eilen tuli miniselle miehelle sieltä leimasin, ja voitte varmaan kuvitella, että on niin koti, kuin kaikkien ihokin liemoja täynnä.. Noh, odotellaan että kuluu pois :) Ensimmäisessä kuvassa siis on pienen taiteellinen näkemys sinisistä käsistä, onneks ovat siitä pesussa jo hurjasti haalenneet.. Noh, pikkujuttuja arkeen, ainakin oli mieluisa yllätys. Muutenhan munia ei varmaan kukaan söis, jossei niissä olis mitään sisällä. Itse olen kyllä sitä mieltä, että kovin on yllätykset mennyt huonoiks jos vertaa siihen kun itse oli pieni ja niitä kiskoi napaansa.. Kaikenmaailman tilpehööriä sieltä tuli silloinkin, mutta oli siellä silloin paljon kaikkea mukavaakin..


Tänään sitten pitäs vähän kasata huushollia, eilen ei jaksanut mitenkäänpäin. Niin, ja sitten aletaan odoteleen Topia.. Koiranpäiviä siis luvassa taas.. Niin, ja muuten, sanoisin että herkut pitäs kans kieltää lailla. Oon tässä nyt kokeillu erilaisia mokkapala-reseptejä ja toistaseks paras on löytynyt..  ja syötäkin on tullu,liikaakin. Että terveisiä vaan dieetiltäkin,sanoisin :)


Mutta niin.. eikai tässä kun lapsille ( ja itselle ) aamupuuroa vaan kehiin ja kohti sunnuntaita.. Jos ny eka kuitenki iso kupillinen mumipeikko teetä, ni jos sitten vaikka lähtis päivä käyntiin...

Kettu kuittaa,ahma komppaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti