lauantai 23. maaliskuuta 2013

Siitä se ajatus sitten lähti.

Lauantai ois taasen.Päivät juoksee eikä oikeen oo saanu mitän aikaseks. Eilinen meni kovin nopeesti kun vanhukset oli käymässä, ja saatiin kuin saatiinkin niiden tietokone ajantasalle. Samalla isä asensi autoon lämppärin joten kyllä taas kelpaa pakkasten jyllätä. Mur, koska ne loppuu?

Ajattelin ruveta lukeen pottereita.. Jos tulis vähän vähempi istuttuu koneen vieressä.Huomaa että alkaa käymään hartioihin, tää alituinen ruudun tuijottelu. No, puoliks suunniteltu, on jo melkein tehty, eikun miten se meni?

Koira ja kissat jatkaa rosvo ja poliisi leikkiä, onneks ei sen suurempii haavereita oo sattunut.Tavarat ja öly tosin vaan pöllyää. Eilen tuli puheeks äitin kanssa ikkunoiden pesu kun aurinko paisto ja hyvä kun ulos edes näki.. Äiti tokas että ens viikoks on luvattu jo lauhempaa,jotta josko sitä sillon sitten pesasis. Äiti ja isä toi hautakynttilänkin, lupasin viedä huomenna sitten Kaapolle, nimppareiksi sellaisenkin.Pitänee mennä illasta, että kynttilä vielä näkyy jonnekkin, kun on sen verran alanut jo päivä pidentyyn. Kaapo olikin unessa taas viimeyönä, mutten yhtään muista miten, tai millä tavalla.Edelleenkään uni ei ollut ahdistaa.. Ei oo koskaan ollut.
Menkkoja ei kuulu edelleenkään, äitikin jo väläytti raskauen mahdollisuutta, mutta eipä se varmastikkaan sitä ole.. Sekasin mitä sekasin.

Muuten menee tasaseen.. Mitä ny jokasella on jonkinsortin köhää ja flunssaa. Kai sekin kuuluu alkavaan kevääseen. Hiustenlähdöstä kun mainitsin äiteelle, käski se mun syyä jotain vitamiineja. Niin, kai sitä tarvis kun vaan muistais. Tuntuu noissa ellereissäkin olevan jo haastetta muistaa ottaa..Nukuttaa taas ylenmäärin.. 
Isäntä tossa kyseli että jos mentäs pääsiäiseks kahdestaan mökille.. Puuuuh. Miten nyt ei ollenkaan huvita. Keskelle ei mitän.. Samaa seinää sitä voi kotonakin kattella vissiin. Tai ei samaa seinää ,mutta seinää kuitenkin. Ajatus toki on varsin kiva, jotenkin vaan on energia taso niin nollissa ettei oikeen jaksa sen kummemmin innostuu mistään sen ihmeellisemmästä. Ja kotona tarvis muuten tehdä oikeen suursivous. Järkkyy töhkää tuntuu olevan joka puolella, ja jokaisessa nurkassa. Koskaan ei pitäs päivän valossa kattella niihin pienimpiin nurkkiin ja rakoihin, järkkyy likaa siis tunkee mitä ihmeellisempiin väleihin.

Huomenna on sitten luvassa siellä hautausmaalla käyntiä ja jos vaikka porukalla jo pääsis ihan ulkoileenkin.. Niin, ja Potterit, ne mä alotan kyllä vaikka mikä tulis ja olis.

Mutta sen suuremmitta hölinöittä, kun ei tässä oikeen mitään sen ihmeempää mölistävää ooo, niin taidanpa koittaa siirtää itteeni päivä asentoon ja korjailla tavaroita kulkureiteiltä. Muuten.. Kauhee himo saada hirveesti uusia viherkasveja.. Äiti toi eilen Kaapon pöydälle keltaisen tulilatvan, ja vitsit se on kyllä tosi pirtee :) Siitä se ajatus sitten lähti, että pitäs kyllä saada kukkasii ymprärille, ne jotenkin aina piristää .

Mutta muksaa viikonlopun jatkoa!

Ketuu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti