tiistai 19. helmikuuta 2013

Ätshuuuuuuuuu !!

Niin se on sitten saavuttanut lähes koko porukan.Nimittäin flunssa. Aamulla valitti isäntä kun nenä vuotaa, ja esikko, joka eilen valitti kurkku kipua, on tänään kuin turmion vallankaappaaja.. Silmät turvoksissa, yskää ja nuhaa.. Minimiehellä on hiukan jo helpottanut nuha, mutta yskää pukkaa, keskimmäinen on suht ok, tosin kränää joka asiaa. Minulla ei toistaiseksi ole vielä suurempaa valitettavaa, mutta odottakaahan vaan..
Lunta sataa taivaan täydeltä, ajattelimme jospa lähtisimme tänään ajelemaan mummua ja vaaria katsomaan. POtevatkin jaksvat hyvin istuksia autossa, ja ainakaan ei energiaa mene tappeluu ,mitä muuten tuntuu olevan kokoajan kotikulmissa, kun kipeitä ollaan. Tuleepahan sitten tehtyä hiihtolomankin eteen jotain.

Eilen kuskailtiin myytyjä vaatteita pitkin turkua ja osa vietiin postiin, olipahan siinäkin puuhaa taas muutamaksi päiväksi, ja kaappiin tuli jonkun verran tilaa. Niin, ja eipä se saatu rahakaan ollenkaan huono asia ole. Mutta kyllä tarvii sanoa, että tuola nettikirpputoreila liikkuu jos jonkinlaisia tallaajia ja kaupantekijöitä, onneksi omalle kohdalleni on osunut vain ja ainoastaan positiivisia tapauksia :)

Illalla taas piti mietiskellä Kaapoa.En tiedä johtuuko se hormooneisa vai mistä, mutta kauhea ikävä on nyt läsnä lähes kokoajan. Ajtukset risteilee raskausajassa ja synnytyksessä. Tai voihan se toki johtua siitäkin, että kaikki tuntuu olevan raskaana, tai vähintäänkin juuri synnyttäneitä. Toki sitä suo onnen kaikille, mutta saa se ajattelemaan omaa kohtaloa ja elämää. Takamus vuotaa kuin seula.. Elän toivossa että pian tämäkin on taas hetkeksi ohitse, kun päivät kuluu veripyykkiä pestessä.. Kolme elleriä ( e-pilleriä ) on jo takana.. vielä siis 5 ja yli puoli laattaa jäljellä, ennen kuin sekin on ohitse.. Aika tuntuu pitkältä, mutta on toisaalta mukavaa, kun on taas uusi asia mihin keskittyä, nimittäin että muistan nuo piene tapletit ottaa.. Noh, vannomatta paras, mutta yritys on ainakin hyvä kymmenen.

Tänään (TAAS) tarvii siivotakkin, eilenkin sejäi vaan järjestelemisen tasolle, imuri ei huudellut tarpeeksi kovaa siivouskomerosta. Jalat on kokoajan täys nippeliä ja nappelia, joten jospa sitä enne kun lähtee autoilemaan .. tai voihan se olla että sää myös tänäänkin. Jotenkin on taas se vaihe, että ollenkaan ei huvita.Mutta muuten olen kyllä onneksi saanut pidettyä yllä jonkinasteista järjestystä, pisteet siis siitä minulle. Joskus sekin kun on niin vaikeaa.. Mitä lie masennuksen tynkää sekin.

Kokeiliko kukaan muuten jo pannaria? Mun tekis mieli jotain hyvää.. mutta jospa sen taittais muutamalla lohkolla ihanan makeaa appelsiinia. Auttanee ainakin tovin. Matkalla mummulaan meinatiin pysähtyä Urjalan makeistukkuun, lupasin takapenkkiläisille sieltä hiihtoloma-nannat ! Saas nähdä mitä tästäkin päivästä vielä tulee.. Huomenna onkin isänällä edessä taas hampaan poistoa, samaa seuraa to ja pe myös.. Niin, ja jääkiekkokin palaa kuvioon huomenna, joten kyllä tästä vielä noustaan nuhaa korkeammalle.

Mutta, hauskaa tiistaita sulle.. Leiki vaikka hippaa lumihiutaleiden kanssa? Mä ainakin aion yrittää.. :)

kettu kuittaa.

1 kommentti:

  1. Paranemisia teille! Meillä kanssa saatiin yksi räkätauti läpi, pari tervettä päivää ja sitten pukkasi seuraavan ovesta sisään... No kai ne on väistämättömiä tähän vuodenaikaan.
    Ja meillä tehtiin kanssa sunnuntaina pannaria, taisi olla vähän epäterveellisempi versio tuosta sun reseptistä, ainakin rasvaa rykästiin kunnolla joukkoon... Pannari on niin helppoa ja niin hyvää ;)

    Mukavaa hiihtolomaviikkoa sun jengille!

    VastaaPoista