keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Päivä keskellä viikkoa.

Sähköt on edelleen tallella, koska toimii niin valot kuin tietokonekin.
Keskiviikko ois taas jo. Liian jouheesti kuluu päivät. Ylihuomenna o jo perjantai, ja lapset lähtee taas isälleen ja hiljaisuus laskeutuu muutamaksi viikoksi. Huoh..
Tänään pitäis sitten luovuttaa niitä Kaapon tavaroita eteenpäin. Jotenkin niin haikeeta, ja jotenkin tuntuu että ne ovat jo vuosikausia odotelleet tuossa noutajaansa.Saahan niitä sitten uusia, mikäli koskaan enään tarvitaan.. 
Eilen mentiin jääkiekon parissa. Reenit meni hyvin, vaikka pojalle on tullu pienoita jännitystä ja päänärkyä ennen pelejä.. Jesse on aina ollut arka uusissa tilanteissa, ja uusien ihmisten kanssa. Mutta kyllä se siitä sitten kun joukkue tulee tutuksi. Innostuin .. tai no innostuin ja innostuin, mutta päätin että leivon kunnon kasan lapsille pullaa. Ja niin sitä sitten tuli leivottua. Pitkästä aikaa. Kaapoa odottaessa tuli useinkin leivottua pullaa aina pakastimeen asti.. Ajattelin että on sitten mitä tarjota kun tulee ihmisiä vauvaa katsomaan.. Loppu onkin sitten historiaa. Mutta oli mukavaa pitkästä aikaa leipoa, joskin tilat keittiössä on varsin ahtaat, ja näyttää edelleenkin siltä kuin olisi ollut jauhojen vallankumous.


Tänään onkin sitten luvassa taas mamman luokse kylpyyn menoa lapsilla. Sillä aikaa taas kerran, eikä koskaan ennen olisi pakko siivoilla. Tai.. sitten vain jätän siivoomatta ja vedän pienet päikkärit. Väsyttää aina vaan.. Ensimmäisen viikon ehkä nukun putken kun pojat lähtee. Vaikka eihän se koskaan niin mene, koskaan silloin ei väsytä kun voisi vapaasti nukkua.

Mietin tässä tänään että mitä laitan sunnuntaina päälle kun menen sinne kirkkoon. Vaikka eihän sillä niin väliä ole, mutta kivempi mennä kun ei ihan risasissa verkkareissaan raahaudu.
Ajattelin viedä Kaapolle jotain värikkäitä tulppaaneja, ehkä kaksi kimppua sinne kärpässieni-vauvan viereen maljakkoon. Ne varmasti pysyy kappelissa hyvin hengissäkin, kun siellä kuitenkin on sopivan viileää, muttei kylmä. Vieläkö sinne voi viedä kynttilän? vai joko ollaan niin pitkällä keväässä ettei ole tapana? Mene ja tiedä, ajattelin kuitenkin viedä. Olen koittanut myäs miettiä mikä kukka siellä eläisi vaikka läpi kesän? Viherkasvi ei oikeen tunnu oikealta, mutta mutta.. Joku olisi mukava, mikä ei niin kauheasti vaatisi esimerkiksi sitä vettä.. Pitänee tutkailla ja vaikka käydä kysäsemässä kukkakaupassa..
Ajatella, että jos Kaapo eläisi, olisi hän jo kohta kolmen kuukauden. .Ei siis enään mikään pikkuvauva, isomies jo siis lähes..

Mutta niin.. Keskiviikko, ja aamu vielä menossa.Kahvi tippunut keittiössä pannuun,mutta maito puuttuu.. Sitä pitänee siis hakea, jos vaikka heräis. Kahvia on ullut  juotua tosi vähän viimeaikoina, miten lie sekin nyt jäänyt?

Mutta, jos nyt soittelis fortumille ja kyselis sähköjen tilannetta, ja sitten vaikka pyyhkis pölyjä, mistä sitäkin riittää????????????????

Hauskaa keskiviikkoa.. Kovaa vauhia lähestyy viikonloppu !!

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti