torstai 14. helmikuuta 2013

Sydämiä..


SYDÄNLÄMMINTÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ <3 <3

Tänään on sitten rakkautta täynnä koko päivä. Ainkin pitäisi olla. Meillä tänään on ystävänpäivän lisäksi 2v. kihlapäivä, joten sydämiä satelee.. ( ehkä? )

Heti aamutuimaan heräillessäni huomasin kuinka lumi alkaa sulaan. räystäästä tippuu vettä ja lumi muuttuu loskaksi. Ihanaa. Vaikkakin kengät kastuu ja hiukset, jotka ehkä joskus vaivalla suoristaa, kähertyy kun salamaniskusta kun astuu ovesta ulos. Mutta pikkuvikoja - helppo korjata.


Rauhassa aamukahvit ja puurot nautittuamme, pesin kaikki pyykit pois, ja keskustelin lasten isän kanssa siitä, kuinka hankalaksi tämä keskimmäisen jääkiekkoharrastus on mudostumassa. Hankalaksi siis minulle, eipä tietenkään kenellekään muulle. Peleihin ym nyt sitten ilmottelen lasta, ex-mieheni tunnuksilla.. Koin yöllä suunnatonta vääryyttä kun se minulle illan viimeisenä tunteina selkeni.. Mutta, yön nukuttuani, nielen tappioni siitä, etten voi saada omia tunnuksia moiseen, vaikka minulle ensin ne luvattiin. Tässä kohtaa taas sydämiä minun ja lasteni isän hyville väleille! <3


Myynti projektini jatkui tänään, kun toimitin uuteen kotiin Puolenhehtaartin metsän väkeä :) Sain aikaan hyvää mieltä, ja jäi siis mukava mieli itsellekkin. Ollenkaan unohtamatta sitä seikkaa, että lastenhuoneen lattia alkaa taas pikkuhiljaa näkyä. Mee like !!


Kauppa kutsui meitä tämän jälkeen, saatuani idean siitä, että tekisimme superostokset ( isommat ruokaostokset, kun lapset tulevat siis )

jo tänään, koska huomenna metsästämme nokkahuilua pitkin turkua. Jää sitten huomenna vielä aikaa siivota enne lapsia, jotta torppa on valmiina levitettäväksi kun eteinen täyttyy. Lasten isä tuossa, listasikin pakkauspuuhiaan, että kamalsti tulee tavaraa.. kolme lapset sukset, monot, luistimet, kypärät, sisäpelikengät,ulkokengät,kokonaiset jääkiekkovarusteet,mailat.. koulu- ja kerhoreput. Naurattaa jo valmiiksi. Miten paljon onkaan taas tavaraa hukattavaksi :)

Ja hei.. Olen kovaa vauhtia pääsemässä eroon tupasta !!!! Ne jotka minut tietävät, tietävät että enenn minulla on ollu oma tupakka joka tarkoitukseen, mutta ei, nyt pärjään hienosti ilman, ei te  mieli, ei särje pää, ja ei, en ole myöskään sen kärttyisempi, kuin muutenkaan !!  MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !


Mutta, menepä tästä laittaan maljakkoon ihanat tulppaanit jotka pöydällä vielä paketissaan odottelee..


Vietähän oikein mukava ja sydämenmuotoinen päivä :)


Kaapolle sydämenmuotoisia terveisiä sinne taivaaseen.. <3


Kettu kuittaa.


2 kommenttia:

  1. Ihania tulppaaneja tuossa kuvassa! Hyvää ystävänpäivää Kaapon äiti! <3 Joka päivä käyn lukemassa juttujasi, mutta aina en jaksa kommentoida...;)

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää ystävänpäivää Myytti <3 Kiva kun käyt, tietää ettei ihan " seinille " paasaa :) Halauksia ja aurinkoisia ajatuksia.. :)

    VastaaPoista