lauantai 16. helmikuuta 2013

Menninkäismäistä menoa..

Lauantai..

Kyllä täällä on käynnissä täyvaltainen sirkus, enkä kyllä htään valita. Tosin eilen oli humori kyllä hetkitäin katkolla, kun lasten isä soitti hetkeä ennen heidän tuloaan,että keskimmäinen oli oksentanut.. Voi perkele, ajattelin että nyt sitten ollaan vuorotellen kaikki kipeenä ja kaksi viikkoa mene lakanoita ja muita pestessä. Mutta ihmeekseni oksentaminen ei eilen enään jatkunut, ja poika söikin ihan normaalisti.Pikkumies tosin on valtaisassa räkätaudissa, ja tuhisee ja röhisee, mutta on onneksi pirteä ja sai suhteellisen hyvin nukuttuakin, tosin olisi aamun aloittanut jo viideltä, mutta saatiin kuin saatiinkin siten vielä unia jatkettua.

Tänään onkin sitten luvassa jääkiekkoa- eiliset reenit jäi sujuvasti välistä kun odoteltiin josko oksentaminen jatkuis, mutta koska olikin sitten vain ohimenevää huonoa oloa, jatkuu harjoitukset normaalisti tänään. Isänikin tulee käymään porakoneensa kanssa, ja muutenkin on tiedossa ihan muksa päivä.

Tosin harmittaa vietävästi, sillä ostin eilen kirppikseltä ihanat  farkut,tosin ne ei moneen makuun ehkä sovellu,mutta minulle ne oli juuri sellaiset mitä olen jo pitkään halunnut. Ostin ne netin kautta, ja mittojen mukaan, ajattelin etä ne olisivat hyvät.
Kun sitten illalla sain housut kotiin ja puin ne päälleni niin kyllä harmitti. Housut on nin isot että ne kierii päälläni. Mikään ei niitä taida enään ns. pelastaa. vaikka jo hetken pohdinkin laittavani housut 90 asteeseen koneeseen :) Myyntiin siis vaan ja eteenpäin. Jotain tulosta on siis vissiin ollut uudella ruokavaliolla, kun useimmat vaatteeto roikkuvat päällä. Toki en ollenkaan valita, mutta mää niin haluaisin tollaset housut.. 

No aina ei voi voittaa,ei edes joka kerta. 

Väsyttäs hivenen.. kai se saa alitajuisesti mukamas väsyttämää kun tietää että päivä on täynnä ohjelmaa, ja aamuiset herätykset on taatu aikaisin.Mutta en kyllä valita siitäkään, mukavaa kun on normaali rytmi, eikä tunn kyllä nin pahalta kuin joskus, sillä olen nyt koittanut herätä ajoissa vaikka lapset ei olisikaan kotona.

Tässä siis vietellään sujuvasti hiihtoloman alkumaininkeja. Lapsilla on luvassa ellivuorta ja laskettelua mamman ja papan kanssa maanantaina, mikäli terveys sen sallii, muu aika onkin  sitten pyhitetty, milles muullekaan kuin jääkiekolle.

Uusi läppärikin toimii kuin uusi. Tykkään kovastikkin. Ainoan haasteen luo normaalin rinnalla oleva arabialainen näppäimistö, joten jotkut merkit ovat vielä hakusessa, mutta kai ne kokeilemalla ja muistelemalla sittn joskus oppii ulkoa :) Turhan mukavasti tässä onkin mennyt nyt hetken aikaa.. saas nähdä kuinka kauan ns. hyvä meno jatkuu.. Kumpa nyt ainakaan kukaan ei tulis kipeemmäksi kuin mitä nyt on.

Kaapollekkin ajattelin taas tänään viedä kynttilän, tulee sitten siinä samalla vähän liikuskeltuakin, ettei ihan istumiseksi mee. Voi vitsit, kyllä sitä vaan on niin kovin kovin iso ikävä ..

Siinäpä se, meidän lauantain käynnistys. Pitäs vissiin vähän heiluttaa imuria ja moppia.. ettei isä vallan jää villakoirien jalkoihin ;)

Mut hei.. menninkäismenoa ja hyvää tuulta myös sinun viikonloppuusi ..

Kettu kuittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti