tiistai 26. helmikuuta 2013

Mennen,tullen ja palatessa.


Aikainen lintu madon nappaa, sanotaan. Kyllä meni taas haahuillessa yö.. Oltiin eilen koko porukalla uimahallissa, ja  se väsytti sitten pikkuväen, joka menikin jo aikasin nukkuun.Mininen mies heräs aikasin, ja isäntä ei meinannut herätä ei sitten millään, vaikka aikaisin aamusta on hammaslääkäri. Itse olen kukkunut puoli yötä, välillä omaksi ilokseni ja välillä kuunnellakseni muiden uniääniä. Jo virkisti... ( NOT )

Eilinen päivä oli jokseenkin kammottava kyllä loppuaan kohti sitten muuten.Aamu meni hyvin, ja kaikki lutviutu paremmin kuin hyvin. Kunnes muistin että ei ole tullut pitkään aikaan sähkölaskua..Minäpä sitten soittamaan Fortumille, että missä mahtaa lasku luurailla. Siitä se riemu sitten repes. Kertoivat että on edellisessä laskussa ollut erpäpäivä jo joulukuussa, ja että koska sitä ei ole maksettu, on se jo siirtynyt perintään.Tunne oli kyllä melkoinen.. Siinä sitten kertomaan, että eipä ole kyseinen lasku minua tavoittanut, olisihan se toki jo muuten maksettu. Sain sitten ohjeet rekisteröityä asiakkaaksi, ja sitä kautta saisin sitten tuon avoinna olevan laskun, joka muuten oli kohonnut jo melkoisen huimaksi. No,isäntä oli vaihtanut tulostimeenkin juuri musteet, joten ajattelin, että ei hätää, saan tulostettua laskun.. Kunnes piti tulostaa, niin isäntä sanoi ettei tulostin sitten kuitenkaan toimikkaan.. Voi taivaan talikynttilä. Ei muuta voi sanoa. Sitä sitten kauhea show, sillä pelkona oli tietysti että sähköt katkeaa, koska on ollut avoinna jo niin kauan tuo lasku. Miten eilen juuri tulikin sitten mieleeni soittaa sen perään. Laitoin vielä asiakaspostia perään, jossa kerroin uudelleen koko systeemin, ja vielä perään tietysti käytin sitten " Kaapo-kortin ". Käytännössä se  tarkoitti siis sitä että kerroin ettenpä ole osannut joulukuussa kaivata laskuja, kun oli hiukan muutakin mielessä sinä kohtaa. Saa nähdä.. Nyt siis odotellaan koska maksu näkyy fortumin päässä, ja että katkeaako vielä sähköt sitä ennen. Eipä ole ennen käynyt näinkään. Tuota kaikkea selvittäessä meni kyllä melkoisesti taas motivaatio alaspäin. Onse kumma, miten yhden asian mennessä hyvin, kaksi seuraavaa menee päin persettä, mennen tullen ja palatessa.


Huumori oli siis melkoisen kaukana.. Ja siitä inspiroituneena sitten lapsetkin vietti nurinkurista päivää :) Positiivista oli koulusta saatu positiivinen palaute, ja ajoissa kerrankin tehdyt läksyt. Ruoka maittoi kerrankin niin ettei kellään ollut mitään sanomista, ja siksi päätettiinki sitten lähtee yhdessä uimahalliin. Reissu oli varsin mukava, tosin minulla oli päälläni liian iso uikkari, joka sitten sidottiin mm. luistimen narulla selästä.. Voitte vain kuvitella että herätin melkoista hilpeyttä :) Mutta ei se mitään, meillä kaikilla oli varsin mukavaa ! Loppua kohden siis päivä oli taas melkoisestikkin voiton puolella.

'
Tänään onkin sitten taas jo tiistai.. Ensimmäinen on jo koulussa, isäntä hammaslääkärissä, ja kerho jää tänään väliin, koska mininen mies on aikalailla vielä räkäinen. Illalla ohjelmassa on taas mitäs muutakaan kuin jääkiekko reenit. Edellisistä onkoin jo tovi aikaa, muahahahaha !

Sunnuntaina olen menossa kirkkoon. Olen kaasona naapurilleni kesäkuussa, ja lupasin sitten sunnuntaina mennä kuuntelemaan heidä kuulutuksiaan.. Samalla ajattelin että vien Kaapolle kynttilän. Onhan taas jo sen aika, ja kun siinä vieressä kuitenkin käväisen. Mukavaa mennä kirkkoonkin. Vaikka en olekaan mikään harra suskovainen, ja Kaapon kuoleman jälkeen otin kyllä melko totaalisen eron Jumalasta, on silti mukavaa mennä kirkkoon.. Harvoin tulee käytyä, joten oiva tilaisuus hetkeksi hiljentyä. Mikäli ei mene vallan poraamiseksi.. Ans kattoo ny miten käy.

Mutta niin.. Iloista tiistaita, toivotaan että ei mee sähköt ?  :)

Kettu kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti