perjantai 15. helmikuuta 2013

Perstai..Sieltä se sitten vihdoin tuli! Perjantai, ei yhtään enempää eikä vähempää.
Ollaan tänään saatu jo paljon aikaiseksi kun herättiin aamulla suht varhain ja lähdettiin liikkeelle.
Isolle kirkolle ( Turkuun ) kävi matka ja haettiin nokkahuilu keskimmäiselle. Hidettuna siis sekin ennenkuin unohtuu, ja jopa jo valmiiksi nimikoitunakin.
Sieltä ajeltiinkin sitten vähän pienemmälle kirkolle( Kaarinaan ), hakemaan minulle uusi ( vanha ) Läppäri. Meillä on läppäreitä ollu montakin,mutta ajansaatossa on irronnut näppäimet ja muutenkin kohtelu on ollu melko kovaa ( Liiankin ), mutta nyt löysin netistä kuitenkin hyvän ja toimivan koneen edullisesti, joten sain siitä sitten oman bloggaus koneeni, nin en häiritse herrasväen pelailuja ja sarjojen lataamisia :) Akku tosin koneessa on heikko, mutta sekin on jo tilattu uusi ( miehen veljeltä ), suht edullisesti.
Tähän asti siis päivä on ollut kohtuullisen hyvä.

Lasten pitäisi pian saapua kaikkine miljoonine tavaroineen ja välineineen piakkoin, ja siitä sitten onkin suunta lähes heti jääkiekko reenejä jäähallilla. Tästä siis alkaa varsinaisesti urani " Lätkä-äitinä ", onnea siis saa toivottaa alkavalla ( valitsemallamme ) tiellä ;)

Onse vaan ihana saada pikku häärääjtä taas kotiin pyöriin. Melua,tappelua, naurua ja säpinää! Sitä on tässä kaksi viikkoa kyllä kaivattukkin. Hetkeen ei ainakaan tarvitse valittaa hilajsuudesta, kuluvilla viikoilla. Alkaa nimittäin hiihtolomakin, joten ensiviikko on takuuvarmaa taistelutannerta kotioloissa :)

Ulkona on leutoa, ei pakkasta, huh.. saa huokasta. Huomenna päivä alkaa heti aamusta.. niinno.. Jääkiekolla.. ja isänikin on luvannut ajella meitä moikkaamaan porakoneen kera. Jos vaikka saatas lastenhuoneeseen toimivat rullaverhot paikolleen ja vessaan hylly, joka on jo aikansa odottanut asentamistaan. ( kyllä, meillä ei siis ole poraa, mutta ollaan kyllä jo kirjoitettu joulupukille, ensi joulua silmälläpitäen , hih  )

Mutta eipä siinä. Vietähä sinäkin mukava viikonloppu, ja naaatiskele alkavasta keväästä.. Niin, ja muista, että hymy jonka lähetät maailmalle, palaa aina takaisin <3
 Kettu kuittaa <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti