sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Syypää sun hymyyn?

Sunnuntai ja vapaat senkun rullaa..

Aamu alkoi herätyskellolla, isäntä ampaisi luistelemaan lasten ja lasten isän kanssa. Minun pitäisi olla valmiina kun hän saapuu kotiin, sillä matkaamme jällen vanhemmilleni. Mukavaa vaihtelua tähän seinän tuijotteluun. Tosin eilinenkin meni suht kivasti, illalla sain kyydin ystävälle, siksi aikaa kun isäntä TAAS jääkiekkoili. Toki mun piti kyllä lenkkeillä, mutta mutta... :)

Lenkki jäi välistä, mutta IKEAssa tuli käytyä taas mieltä rentouttamassa. Olivat laittaneet koko tavaratalon kokonaan uuteen uskoon. Sai oikeen hakemalla hakee sitä mitä esti. Nimittäin lasinalusia.. Mutta oli kuin ois uuteen kauppaan päässy, kun kaikki olikin eripaikoilla kuin yleensä.
Ihan ku ois raskaana, pesänrakennuspuuhat on siinämäärin käynnissä. Minullahan ei Kaaposta tuo rakennusvimma koskaan oikeen päässyt kukoistaan.. Ja nytkin on kyse vain keväthormooneista vissiinkin? Pääasia kuitenkin että saa aikaseks. Eilen tuli siivottua koko torppa, ja hetken taas kelpaa olla.Mukavaa aamulla herätä ilman että astuu pikkuautojen päälle, tai liukastuu sarjakuviin ..


Kaapoa on taas ollut kova ikävä aamusta asti. Hyvällä tavalla. Ei ahdistavalla. Ja voi... Minulle on tulossa ihana ihana koru. Aivan siis... !!! Yksinkertainen,mutta niin kaunis, ja juuri minun näköiseni. Rakastan jo valmiiksi. Se on tällähetkellä syypää mun hymyyn <3 
https://www.facebook.com/pages/Little-White-Rabbit-Designs/172296162843969?fref=ts
Kattokaa ny ihmiset miten nätti. Mun sydän ihan suli, kun koruntekijä laittoi mulle valokuvan facebookkiin. Kyllä oli hänen ajatuksensa, ja taitonsa kohdannut minun toiveeni ja ajatukseni. Enään tarvitsee vain odottaa, että koru saapuu kotiin, ja saan sen kaulaani <3 <3 Kiitos vielä, kovasti,isosti,paljon,eniten......

Tosiaan tänään siis matkataan kotiin, isän ja äiskän seuraks käymään. Siinä meneekin tämä päivä taas jouheesti. MUKAVAAAA !! Meinasin tulomatkalla poiketa moikkaamaan Kaapoa, viemään sen kynttilän mitä tässä nyt on jo kauan suunniteltu. Kivampi illalla kun on jo pimeää. Vaikka kyllähän se kynttilän liekki ajaa asiaansa päivälläkin. Itsestä kuitenkin vaan tuntuu mukavammalta iltasella katsoa kynttilöitä.. Saa jonkinlaisen rauhan mukamas itselleen.

Voi kevät.. Jokohan se on ovella? Olis niin mukavampaa ajella autollakin pitkin maita ja mantuja kun ei tarvis likastella tuolla peurojen ja rekkojen keskelllä. Mutta mitä sitä ei tekis piristääkseen itteensä.. Toisekseen vanhuksiakin on mukavaa käydä moikkaamassa, maisema vaihtuu ja on erilaista juttuseuraa.Niin.. ja Hyvää ruokaa ;) ps. Herkkusuu on edelleen kiinni !!

Hei mukavaa sunnuntaina.. Kuullaan taas pian <3

Kettu kuittaa.

1 kommentti:

  1. Ihanan korun saat <3

    Kaapon ihan siihen sydämen viereen kaulalle roikkumaan.

    VastaaPoista