keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Luovun..


Noniin, täällä taas. Tänään on tullut kohdalle se päivä, kun luovun joistain Kaapon tavaroista. Sitteri ( joka on palvellut jo esikoistani ) ja jokunen vaate.. saa tänään uuden omistajansa. Eikä tunnu pahalta, haikealta. Mutta enemmästä en luovu, en ennen, kuin ne on täyttäneet tehtävänsä meillä. Tilaa kuitenkin on saatava, ja iso sitteri silmän verkkokalvoilla kokoajan, alkoi jo tukehduttaa, joten päädyin tähän ratkaisuun, ja osalta se jollaintavalla helpottaa tuskaa ja lievittää painoa rinnassa. Ne saa pieni tyttö, ajatus saa mieleni hymyilemään <3

Eilinen päivä meni juostessa pitkin maailmaa. Sain himon myydä tavaraa netissä kirpputorilla, ja sainkin myytyä kaksi mattoa ja dvd.. Näitä sitten kujekseltiin viemässä ihmisille hurjassa lumituiskeessa, mutta mukavaa vaihtelua oli siihen verrattuna että olisi istunut kotona, tekemättä mitään.
Nytkin tässä on siivous kesken, isäntä on kävelemässä ja minä urheilen kotitöiden merkeissä ( okei, ja blogin ) .. Kevät aurinko kun alkaa pikkuhiljaa paistella ikkunoista sisään, kaikki näyttää niin kovin likaiselta, vaikka mukamas usein siivoankin. Viimepäivinä lähes kokoajan, jo melkein pakonomaisesti =)Kohta vissiin on pakko jo pestä ikkunatkin..

Niin, aikaisemmin jo mainitsinkin, että lähipiiriini on tulossa vauva. Ja nyt asia on siis varmistunut, että vauva tosiaan tulee, ja syntyy siinä lokakuussa, suunnilleen.- Samalla kun ajatus on kovin haikea, olen kyllä onnellinenkin. Erilailla, mitä normaalisti olisin, nykyään se lähinnä on sellaista, että ihanaa, kun joku vielä saa iloita tuosta asiasta, ilman pelkoja ja aavistuksia. Samalla joudun kysymään tässä taas itseltäni, että tulenko koskaan enään selviämään raskausajasta, mikäli sellainen minulle suodaan? Ja uskon, että edes raskausaika ei riitä.. Kyllä kaikki on vaan niin kovin kovin erilaista jälleen. Odottelen kuukautisia alkavaksi, jotta saisin aloittaa nuo hirviöpillerit.. päivä 31, eikä vielä kuulu mitään. Tosin minulla kierto on ollut aina mitä sattuu, jos on ollut kiertoa ollenkaan.Kyllä kevät tulee kohta. Voin suorastaan nuuskuttaa sitä kun avaan ikkunan ulos ja linnut laulaa ( huutaa ) ! Keskiviikko on saavuttanu jo mut ja enään kaksi yötä siihen kun lapset palaa kotiin. Sain muistutuksen tästä tänään, kun keskimmäinen poikkesi koulumatkallaan tuomossa minulle tekemänsä tyynyn. Voi se on ihana! Vihreää huopaa, jossa toisella puolella seikkailee hieno kana, ja toisella puolella valkoinen kani <3 Se kyllä pääsee hyvälle paikalle, niinkuin kaikki muutkin poikien tekeleet. Jostain syystä ne löytävät paikkansa aina minun luotani ! MEE LIKE !!

Koti tuoksuu puhtaalta, edessä on vielä muutama kokkisarja töllöstä, ja sitten saakin kohta syödä taas ruokaa. Note to myself: Elämäntapa remppa elää ja voi hyvin !


Tänään oon lähes varma siitä, että on ihanaa olla elossa <3

Joko sulla on kevätverhot ja likaiset ikkunat, kiitos auringon ? :)

Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti