tiistai 5. helmikuuta 2013

Pala rauhaa..

Tiistain turinat.. 

Hippasen taas veny tää kirjoituksen aloittaminen. Ei sillä, etteikö huvittas, vaan sillä että oli kerrankin jotain muutakin tekemistä :)
Siskontyttö "sai houkuteltua " mut kanssaan IKEAan. Kun siis muahan tarvii sinne houkutella ihan valtavasti ;) Oli varsin mukavaa touhua, ja vaihtelua. Ensin sitäpaitsi, haettiin ne e-pillerit.. Joten nyt vaan sitten menkkoja odotteleen. Otin ensin 3kk satsin, jotta jos ja kun ne ei sitten sovikkaan, niin ei oo sitten kaapit täynnänsä niitä. Pakkaus näyttää helposti hukkuvalta, purkkapaketilta suorastaan. Niin ne on ajat muuttunu..

Mutta siitä sitten porhallettiin ( Kyllä, siäntäkin lähti mukaan riemusta kiljuen, ihan vain koska pakotin lähes, huonon kelin takia ) turkuun hakemaan Sannaa, ja sieltä sitten taas takaisin kotikulmille ja IKEAan. Ikeassa on edelleen kovat mylläykset käynnissä ja tavarat hakevat uusia paikkojaan. Ystävän kanssa mietittiinkin, että mahtaako se olla uusi keino saad asiakkaat ostamaan enemmän, kun tuttujen hyllykköjen sijasta joutuukin kiertelemään ja kaartelemaan. Ei sillä, kovin on silti viihtyisää, ja ainakin minulla tämä kikka toimii. Mukaan lähti taas jos jonkin näköstä.. Tälläkertaa kyllä tosin melko tarpeellistakin tavaraa.Mmm. kattiloita.. Mukavaa keitellä pottuloita kattilssa, minkä pohjaväri on jotain muuta, kuin palanut ;)


Hautausmaalla ei eilen käyty, mutta ostin kauppareissulta pitkään palavia öljykynttilöitä, ja iltasella sitten pistin yhden parvekkeelle lyhtyyn palamaan Kaapolle. Samalla siinä sitten lumituiskeessa kerroin meidän kuulumiset, ja totesin, että kyllä sä oisit tänne voinu jäädäkkin vaikka, kun nytkin on niin kovin hiljaista :) Vastauksena sitten sain ison lumituiskun naamalleni, joka viimeistään levitti jo ennaltaan levinneet ripsivärini. Oli vissiin Kaapo sitä mieltä, että mukavampaa on ajella pilvellä Pyryn yläpuolella ja naureskella kun äiti jäätyy paljain varpain parvekkeella pakkasessa sytyttelemässä kynttilää.
Mutta heti taas tuli rauha, ja hyvämieli kun tuon kynttilän sain aikaiseksi hakea. Ja vaikka se ei kappelissa nyt palakkaan, se palaa lähempänä meitä, ja Kaapoakin kun on täällä kotosalla, valvojan silmän alla <3

Kovaa vauhtia taas mennään koti loppuviikkoa. Meillä ei ole ohjelmassa mitään sen kummallisempaa, no mitä nyt herkkujen torjuntaa. Tässä odottelenkin että saadaan potut kypsiksi ja päästään eilen tehtyihin salaatteihin käsiksi. Ostettiin kaks isoo kulhoo joihin sitten toiseen tehtiin vihreetä salaattia ja toiseen raastettiin 2kg porkkanaa :) Kyllä kohta jänikset on kateellisia.. ja ehkä kesällä aurinko tarttuu rusketuksena paremmin, kun nyt jyrsin kevään porkkanaa eri muodossa? :)  Toivossa ainakin on hyvä elää.

Laivallekin tekis mieli.. Mutta kai sekin saa odotella parempia ilmoja. Tuntuu tota lunta tulevan siihenmalliin, että ihan heti ei tarvii kuvitella kesävaatteita kaivavansa :)

Mutta että hei..
Ei mulla muuta? :)

Lumen täytteistä tiistaita, muista tumput !!

Kettu Kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti