maanantai 7. tammikuuta 2013

Ja täältä tullaan ulkoilu..

No pakkohan se on heti tulla kailottamaan tännekkin. Sain kuin sainkin elämäni ensimmäisen oikean, kunnollisen ja ennenkaikkea sopivan ulkoilupuvun :) Pienestä on ihmisen mieli hyvä. Köyhyys tosin seurasi heti perästä,mutta.... 

Kyllä se on mahtavaa, kun saa jotain itselle toivottua ja mukavaakin. Koko päivän tuskailin rahaa, ja että voinko pukua hakea, mutta koska esikoisen kengät löytyi kuin löytyikin, päätin että nyt tai ei koskaan. Ja kyllähän se kannatti! Hetken saa taas olla onnellinen.

Päivä muuten on mennyt varsin leppoisasti. Isäntä on koukuttanut itsensä NHL- peliin, mutta sainpa taivuteltua pelaamaan lasten joululahjaksi saamaa skipboakin. Tunti meni vallan kevyesti pelaamisen parissa, ja oli ihan mukavaa vaihtelua. Tosin lattialla istuessani, sattumalta katseeni kohtasi lattialistat, mustat ja pölyiset.. mutta.. ompahan jotain tekemistä tulevinakin päivinä :)
Huomenna onkin jo tiistai, melkein siis jo perjantai. Torstaina olisi ensimmäinen kerta TYKSin psykiatrisella poliklinikalla. Alkavat ehkäisemään mahdollista masennusta. Ajatuksena hyvä, ja mukavaa kun tarvjotaan, vaikka tällähetkellä en koekaan tarvitsevani. Meinaan kuitenkin mennä.. Kyllähän se ote tästä vielä joutaa herpaantumaan,moneenkin otteeseen.

Mutta.. jo sitä yhdelle päivää tässä jorinaa onkin. Näihin kuviin, ja tunnelmiin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti