perjantai 11. tammikuuta 2013

Yö.. Täältä tullaan.Taas!

Tänään enään tosin en ole ajatellut ( Tänään, kellohan on jo seuraavan vuorokauden puolella,näköjään ) valvoa aamuun asti. Piti kuitenkin tulla kertomaan, kuinka ihanan mukava päivä oli, vaikka aamulla väsymys oli vetää sängynpohjalle. Huippu seura, huippu mieli.

Päästiin ystäväni kanssa vaatekaupoille aamupäivällä. Isäntä jäi hoitamaan ystäväni lasta, joten tyttöjen aikaa luvassa siis, muksaaaaaa :) Aikaa kaupassa vierehätikin tovi ja jatkoimme päivää kahvittelemalla, ja tekemällä hyvää ruokaa kun palasimme takaisin. Kyllä vaan muvava ja mieluinen tekeminen piristää valtavan paljon. 

Nyt kun vieraat on lähteny, istutaan kynttilän valossa, Mies NHL-kimpussa ja minä luonnollisestikin blogissa. " taasko sää bloggaat" - kysyy jo lähes vitt****nut ääni olohuoneesta. Minä kun en ole miehelleni antanut osoitetta tänhne :) syystä että .. Onhan se kiva, kun on oma juttu. Muahahahahhahahahahaha.. Tosin, ehkä tätäkin voisi harrastaa enempi päivällä kun keskellä yötä. Mutta .. ihan sama? :) 

Kaapollakin palaa taas kynttilä. Lähes päivittäin tulee poltettua, se lämmittää mieltä ja tuo pojan jollakin hassulla tavalla lähemmäksi. Enemmän läsnä olevaksi, jos niin voi sanoa? Ikävä on kova ja kyllä poika on päivittäin ajatuksissa.Enemmän, ja vähemmän, mutta taustalla kuitenkin kokoajan.

Se onkin sitten taas perjantai. Kovin on nopeasti kulunut viikko, vaikka pojat on pois. Kiitos siitä seuralaisille, ja mukavalle tekemiselle. Aika on mennyt kuin siivillä. Viikko vielä, ja saan lapsoset taas kotiin <3

Ainiin.. Blogin kello toimiiiiiiiiiiii.. Elin tätä ennen "kuulemma" Tyynenmeren aikaa.. Ilmankos?  :)


Mutta hei.. Huomisen antia odotellessa.. Kyllä ystävät tekee elämästä niin paljon paremman. Jopa siedettävän ...... Terhi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti