keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Nuhaa ja nuuhkuilua..



Nuhaa ja nuuskutusta..

Sieltä se sitten tuli.. kauan sitä odotettiinkin. Nimittäin flunssa. Nenä tukossa, ja kurkku kipeenä.. niistä on keskiviikko tehty. Samaa on havaittavissa myös pikkukansassa, mutta yleistunnelma on silti vielä onneksi melko hyvä ja lepposa. Sitä, kuinka kauan, ei tiedä kukaan..

Eilinen meni silmiä availlessa. Eipä sitä kuuluisaa kunnollista heräämistä koskaan tapahtunut, mutta ulkoilin, jos jotain positiivista pitää etsiä? Illalla kun koko konkkaronkka oli koossa, suunnistettiin luistelu tantereelle.Minäkin, tosin ilman luistimia. ( ne on varastossa paikassa nurkka ja pöly, eikä varmaan sovi enään edes jalkaan ).. Kentällä oli myös poikien isä poikapuolensa kanssa ja tunnelma oli iltaisella kentällä varsin leppoisaa. Minäkin sain käteeni mailan ja pikkumiehen kanssa lätkittiin palloa urakalla muutaman tunnin ajan. Mukavaa! Tuli itsellekin polttava tarve päästä luistelemaan. Vieläköhän sitä pysyisi pystyssä, jos jostain saisi hankittua sopivat luistimet? Ja koska lenkkeily on jäänyt melko vähille, päätin kävellä kotiin. Kyllä piristi taas mieltä, vaikka kymmenistä kilometreistä ei ollutkaan kyse..

Keskiviikko.. taas askel lähempänä perjantaita. Viitsiikö asiasta edes mainita mitään? Eipähän se siitä sen kummemmaksi tule vaikka kuinka jauhaa. Ei auta siis kuin odottaa ja kitua, ja odottaa kädet ristissä lauantaita.. Palaamme siis siihen myöhemmin.

Tänään on luvassa taas muutama tunti lapsivapaata. Lapset lähtee, niinkuin aina keskiviikkoisin kylpyyn isänsä vanhemmille. Tutummin meillä siis mammalle. Tarkoituksena olisi sillä aikaa heiluttaa imuria ja moppia.Mistä herääkin kysymys, että mistä pölytolloja ja roskia riittääkin jokaiselle päivälle, aina kasapäin. Hyllyt ja pöydät kerää pölyä niin paljon, että tuntuu että siitä määrästä saisi jo uuden ihmisen luotua ? Kävelyllekin pitäisi joutaa ( lue : viitsiä raahautua ).

Ulkona on ihanan utuista.. kevät huutelee jo kovaa vauhtia, vaikka pakkasta nytkin näyttää olevan - 10 .. Kovin kylmältä se ei silti, ihme kyllä, tunnu. 


Pitäisi oppia kasviksista lisää.. 
Kun niitä paistaa pannulla edestakaisin joka päivä, alkaa pikkuhiljaa tökkimään. Nettihän toki on pullollaan mitä erilaisempia ohjeita, mutta olisi mukavaa oppia joku helppo ja uusi, maistuva tapa kokata niistä kevyttä ruokaa. Nyt kun ne jo menee alas, ilman suurempia ongelmia. ( Ainakin toistaiseksi ). Karkkihammasta ei ole kolottanut hetkeen. Viimeksi sain himon taltutettua ananas ( light ) limpparilla. Vaikka muuten olekaan limppareiden suurkuluttaja, tuntui toimivan hyvin makean nälkään.. Tosin, siihenkään ei auta koukuttautua.Minulla se tuntuu tapahtuvan kuin itsestään.. Ensin energiajuomat, nyt niiden tilalla kahvi.. Joten koitan pysyä kaukana noista light limppareistakin. Hyvin äkkiähän sitä on sitten koukussa niidenkin tuomaan hyvänolon tunteeseen. Mutta toistaviikkoa tässä jo mennään ilman suurempia rasvoja ja sokereita ! HIP HIP HURRAAAA !! pieni askel suuremmassa mittakaavassa, mutta pääasia että toimii. 

Pitäisiköhän sitä tänään käydä sielä hautausmaalla? Välillä tulee huono omatunto, kun ei käy, ja käyminen siirtyy silloinkin kun sinne on ajatellut menevänsä. Toisaalta tiedostaa, että eihän se ole keneltäkään pois, mutta toisaalta taas ajattelee, että Kaapo odottaa, ja olen sen hänelle velkaa. Ajatukset on kyllä kertakaikkiaan hullunkurisia välillä. Toinen puoli ajattelee sitä, ja toinenpuoli tätä. Löydä siitäkin sitten sopusuhtainen keskitie. Samalla reissulla ajattelin, että alennusmyynneistä saattaisi mennä katsomaan niitä luistimia. Jos vielä katkois jalkansa tai kätensä tälle talvea (  :)   )... Niinhän siilä todennäköisesti käy, kun mieli urheilee kovempaa kun keho on valmis antamaan :) Pääasia kai että yrittää, vaikka räpellykseks sitten lopulta meniskin..

Voi kevät.. MISSÄ SÄÄÄ VIIIIVYT??? Ois kyllä niin kiva, jos lumi jo sulais ja puut vääntäytyis hiirenkorvalle.. Eilen muuten kun kävelin illa kotiin, näin ojassa jo pajunkissoja. Lupaus ehkä alkavasta auringonpaisteesta, ja joskus saapuvasta kesästä? :)


Mukavaa keskiviikkoa, juo mun seuraks kuppi kahvia?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti