perjantai 11. tammikuuta 2013

" Joskus sitä vaan herää prinsessana"

Päivä pulkassa..

On muuten ollut aivan huippu hyvä päivä tänään. Tosin, ne aamulla kaavailemani tulppaanit, sai väistyä kuvassa näkyvän peilin tieltä, jonka löysin kirpputorilta. Heti, se huusi mun nimeä kuin kauan kaipaama ystävä :)

Mutta tänään on ollut toooosi hyvä päivä, kaikinpuolin. Aamulla blogin päivitettyäni, juttelin pitkään, ja kaikesta Hannan kanssa. Sain tutustua Hannaan facebookin kirpputorin välityksellä, ja kun jälkeenpäin ajatellaan.. Uskon että sillekkin oli suurempi tarkoitus. Meillä on Hannan kanssa , suuren välimatkan lisäksi, kovinkin paljon yhteistä.  Viimeisimpänä, ja merkittävimpänä mainittakoon, että Hannan poika syntyi samana päivänä kuin Kaapo. "Joten Nuutista" ( ihan itse keksin ; ) ) on tullut minulle varsin tärkeä. Ensialkuun oli kovin vaikeaa seurata Hannan kirjoituksia, mutta nyt huomaan niitä etsiväni, ja kaipaavani. Jollain hassulla tapaa, tuo minulle Kaapon hiukan lähemmäksi. <3 

Note to myself: Hanna ja Nuutti on pop !

Koti tuoksuu ihanalle.. tolua, mattopiiskaa ja rättiä.. Yhdessä isännän kanssa siivottiin, ja se muuten sujuu nopsaan kun yhdessä puuhastelee. Mukavaa näin iltasella rojahtaa sohvalle ( lue : blogin eteen ) ja nauttia siitä, kun ei tarvii tehdä yhtikäs mitään. Paitsi syödä.. ruoka nimittäin on uunissa, valmiina syöksymään ääntä kohti.

Sain nauttia tänään myös vanhimman poikani seurasta. Roni oli saanut koulussa valmiiksi tumput, joita on tehty rauhalla ja hartaudella, ja oli mukavaa huomata, että matka koulusta iskälle, kulki meidän kautta ( Asumme koulun vieressä ) ja poika tuli esittelemään hymy korvissa tumput, jotka nyt oli saanut kotiin. HIENOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kun koitin tumppuja käsiini, ne sopi myös mulle, ja Roni sanoikin, että Äiti, sä saat nää sitten kun me tullaan. Aaaaaw, rakkautta <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ja niin on perjantai, ja edessä mukava viikonloppu. Lisää näitä päiviä, kiitos. Miten onkin voinut näin monta päivää putkeen, olla jo niin hyvä fiilis ? Ei sillä, että valittaisin. :)

Mutta jospa sitä sitten sytyttäis Kaapolle lampun ( pöydälle, johon laitoin Kaapon kuvat, ja kuivatin silloin saamani kukat, ostin myös ihanan, kotoisan lämpimän, himmeää valoa antavan paperivalaisimen ) Ollaan leikkisästi aina sanottu, että Kaapokin sitten näkee illallakin,mitä täällä touhutaan :) Illalla kun lampun sitten enenn nukkumaan menoa sammuttaa, tulee usein ääneen toivotettua hyvää yötä <3 :)

Mutta.. näihin kuviin, ja näihin tunnelmiin..

Hyvä ruoka, ja vieläkin parempi mieli? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti