torstai 31. tammikuuta 2013

Syvän mustaa..

Torstaita mennään kovaa vauhtia. Eilinen yllätti positiivisesti, jättämällä hurjan lumimyrsyn alleen. Vettä sataa, ja tippuu räystäältä. Melkein voin huijata itseäni sanomalla että nyt on vihdoin kevät :) 

Tunnelma on muuten melko väsynyt. En tiedä johtuuko se ilmasta, siitä että pojat taas huomenna lähtee, vai siitä että laihiksen myötä energian saanti on vähentynyt. Tänään päätin että pitää ostaa vitamiineja.. Sen jälkeen pitää muistaa syödä niitä.

Huomenna tosiaan alkaa taas kaksi viikkoa, jolloin pojat ovat isällään. Eilinen meni poikien isän kanssa puhelimessa neuvotellessa, sillä keskimmäinen poika aloittaa jääkiekon. Tuon halvan ja mukavan harrastuksen. Hetkinen, sanoinko halvan??? Pelkät varusteet, jotka pokien isä eilen alennuksesta osti, maksoi jo rapiat 300e.. Mutta, koska harrastus on mieleinen, pitäähän sitä sitten tukea,tavalla tai toisella. Ja tarviihan sitä ajatella positiivisena, että on kaksi huushollia jakamassa kuluja. Mutta silti... =)/&%¤##¤%&/( !!!!!
Isä on järjestänyt pojille myös mukavaa yllätystä viikonlopuksi, viemällä koko sakkinsa laivalle huomenna illalla.Lapset ei kuulemma vielä tiedä, joten pitänee itsekin koittaa olla lipsauttamatta :)

Meillä viikonloppu tulee vissiin olemaan siivousta ja voimmien keräilyä. Lakanoiden pesua ja ehkä kaupassa käyntiä. Sitä normaalia seinäntuijottelua unohtamatta. Se hiljaisuus mikä laskeutuu poikien lähdettyä, on lähes korvia vihlovaa.Voisi kuulla nuppineulan putoamisen.. Joten kauhulla hiukan odotan. Hiljaisuus antaa aina tilaa myös Kaapolle. Poikien viuhtoessa ympärillä on aina helpompaa olla ajattelematta..Mutta kun seurana on vain seinät ja tyhjyys niin ikävä hiipii salakavalasti ovesta sisään. Joskus oikein ryminällä.
Ajattelin taas värjätä hiukseni mustaksi. Ruskea muuntautuu hiuksissani aina kulahtaneeksi ja punainen puskee alta läpi. Hiukseni ovat olleet jos jonkin väriset ja niitä ei kai koskaan enään saa omanvärisikseen.Tuhkanvaaleiksi. Musta on hyvä vaihtoehto, tunnen sen omakseni.Joku vois väittää synkäks, mutta.. synkkäähän tässä onkin.. tavalla tai toisella. Ainoa miinuspuoli mustassa on, että juurikasvu saa pääni näyttämään kaljuuntuvalta, no pikkuvikoja..
JOs vaikka mielikin piristyis kun saa jotain uutta. Hiustenkasvatuksen ollessa käynnissä en tohdi mennä parturiinkaan, koska siellä tulee aina tehtyä jotain radikaalia..Tyydyn siis sotkemaan kylpyhuoneen ja puolet nahkastani mustaan hiusväriin. Syvän mustaa, luvassa jälleen. Edellisestä mustasta onkin jo kohta vuosi aikaa, sillä viimeksi värjäsin sillä häihin ( 10.2 ).. Pienii pilkkuja harmaassa arjessa siis luvassa.

Tänään pitäs mennä myös ostaan miniselle miehelle kerhoon tossut! Kyllä, sekin alkaa sitten maanantaina. Koitan olla järin ajattelematta asiaa, sillä se kouraisee syvältä.Miksi? Kumpa tietäisin vastauksen. Onhan se jollaintavalla erään aikakauden loppu, kun lapsen aika kotona olemiselle alkaa olla ohitse. Onneksi isä hoitaa ensimmäiset kaksi viikkoa kerhosta, saan mukamas itse kevyemmän laskun aloitukselle :)

Sulavia jääpuikkoja tuijotellessa..
Kettu kuittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti