sunnuntai 13. tammikuuta 2013

" Onnen kyyneleet "


Sunnuntai...

Oli muuten melko väsynyt herätys, kun kello soi pitkästä aikaa kahdeksalta. Tämä siitä syystä että isäntä lähti luistelemaan poikien, ja poikieni isän kanssa. Ihan jo muodostunut perinteeksi asti, näin sunnuntai aamuisin.
Tästä motivoituneena päätin itsekin kerätä luuni ja lähteä lenkille. Olin muuten eilenkin ( kun mies oli pelaamassa jääkiekkoa ) Se on jännä, miten sitä huomaa käyvänsä keskustelua itsensä kanssa, menen,en mene,menen.. ja vaikka intoa on kuinka ja paljon, se vaatteiden pukeminen tuntuu niin työläältä. Mutta kyllä muuten hävis väsymys, ja tilalle tuli hyvä mieli ja jopa tunnen oloni varsin virkeäksi. Hyväksi keinoksi olen todennut Mp3 soittimen, jonka poika sai joulupukilta, vähän salakavalasti sinne latasin omat musiikkini, ja kuljetan sitä taskussani mukana. IHANAAAAAAA... Totesin, että Cheekin ja Sami Saaren yhteinen kappale " onnen kyyneleet " on muuten varsin hyvä versio. Tulin kovastikkin hyvälle mielelle !! Tosin.. kanssa ulkoilijoita hivenen käy sääliksi, nimittäin illallakin havahduin siihen,että kävelin suorastaan hyppimällä,musiikin tahdissa! Mutta who cares? 

Note to myself: Lenkille anivarhain siis jatkossakin !!

Tänään on luvassa vielä paljon muksaa puuhaa. Istun tässä hiusväri päässä, ja totesin,kuten jo pelkäsinkin, että yksi purkki väriä,ei enään tähän piiskaan riitä millääntavalla. Hiusket venähtänyt sen verta edelliskerrasta. Mutta.. Toki pieneksi ensiavuksi hyvä.

Kun Mies tulee luistelemasta, on tarkoitus lähteä kohti Valkeakoskea. Lupasimme ennen vanhemmilleni menoa, poiketa myös yhdellä siskoistani, sillä havahduin eilen, että emme ole nähneet reiluun vuoteen o.O .. kokonainen raskauskin kerkesi olla välissä. Ei ole saanut aikaseks, eikä mukamas ole kerennyt.. vaikka hän asuukin lähellä vanhempiani. Kyllä nyt täytyy tsempata !! Mutta tosiasia on se, että täältä kun lähtee, taittuu matkaan jo oiva siivu päivästä, ja jos on monta paikkaa missä kyläillä, ei kerkeä vaihtaan kunnolla edes kuulumisia. Mutta tänään, jos kerkeis edes kupillisin kahvia juoda, ja nähdä samalla kummipoikaa :) Ei siis mikään pöllömpi päivä tulossa!

Viime yönä näin muuten taas unta Kaaposta. Olen muutaman kerran nähnyt. Alkuun hieman jopa pelkäsin, että Kaapo tulisi painajaisiin, mutta aina nuo unet ovat olleet kovin lämpöisiä, eikä ollenkaan ahdistavia. Niissä Kaapo on aina elossa. Jotenkin hassulla tavalla mukavaa touhuta unissa hänen kanssaan.. sillä tavalla tuntuu, ettei olekaan jäänyt ihan kaikesta kuitenkaan paitsi.. Toki se ei näin ole, mutta itseään on mukava huijata sillä tavalla :)

Mutta.. eikai sitä auta kun mennä väriä liruttamaan viemäriin, ja jos imurilla sutasis isoimmat pölytollot, että ois mukavampi tulla illalla kotiin :)

Ihanaa sunnuntaita myös sulle <3

Cheek ja Sami Saari " Onnen kyyneleet " 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti